Tarih: 19.04.2014 00:00

Bu sefer Akademisyenler değil öğrenciler panel düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, İnternet Haftası münasebetiyle “Bilinçli İnternet Kullanımı” konulu bir öğrenci paneli düzenledi.

 

- Zihinsel Repertuar Bakımından Öğrenci Paneli Önemli -

 

ASÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şükran Kılıç’ın yöneticiliğinde gerçekleşen panelde kürsüye çıkan öğrenciler, internet kullanımına ilişkin hazırladıkları sunumları akademisyenler ve öğrenci arkadaşlarıyla paylaştı. Yrd. Doç. Dr. Şükran Kılıç, yeni nesillerin yeni fikirler üretmesi gerektiğini, ancak bu şekilde yeni neslin bir önceki nesle göre farkını ortaya koymuş olabileceğini ifade etti. Öğrencilerin düşünce ve görüşlerini uygun ortam ve zeminlerde dile getirmesini önemsediğini belirten Kılıç, “Heyecanı yenmek, sunum üretmek ve ilgilenilen konulara ilişkin zihinsel repertuarın genişletilmesi ve yeni bir bakış açısı oluşması, yeni bir pencere açılması bakımından öğrenci panelinin güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

- Panelist Öğrenciler Hangi Konulara İlişkin Sunum Yaptı? -

 

Kısa açış konuşmasının ardından öğrencilerden İsa Arslan “İnternetsiz Bir Yaşam”, Rasık Altın ve Özge Mutlu “Sayılarla İnternet”, Yunus Emre Akpınar “Sosyal Ağlarda Paylaşma”, Raif Karaduman “İnternetten Eğitim”, Yaşar Avcı “İnternette Suçlu Aranıyor”, Mehmet Özkan “İnternette Girişimcilik Öyküleri” ve Ali Burak Ulaş ise “Sosyal Medya ve Eğitim: Bir ASÜ Örneği” başlıklı sunumlarını yaptılar.

 

Sunumların ardından izleyici öğrenciler, panelist öğrencilere merak ettikleri soruları yönelterek cevap aradılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —