Tarih: 10.12.2023 00:41

BELEDİYEDEN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNE HASTA KALDIRMA VE NAKİL ASANSÖRÜ!

Facebook Twitter Linked-in

     Aksaray  Belediyesi Eğitim ve Araştırma hastanesine tedavi gören yürüme ver hareket zorluğu yaşayan hastaların tedavilerini kolaylaştıracak Hasta taşıma kaldırma Asansörü verildi.. 

    Göreve geldiği günden itibaren  belediye olarak eğitimden sağlığa spordan sosyal ve kültürel alanlara kadar her konuda hizmet vermek için çalışmalar yürüttüklerini belirten  Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sağlık alanında da hastaların ve yakınlarının işlerini kolaylaştıracak Hasta taşıma kaldırma asansörleri (liftleri)ni Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine teslim ettiklerini belirten başkan Dinçer; 

    “Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde çorba evleri projesi, hoş geldin bebek seti ve hasta bakım seti desteğiyle devamlı hastaların yanında olan olurken  Nöröloji ve Fizik Tedavi bölümlerinde kullanılmak üzere Hasta taşıma kaldırma asansörleriyle bu hizmetlerimize bir yenisin ekledik. 

    Bu araçla Hastaların, refakatçilerin ve sağlık çalışanlarının işini kolaylaştırdık.

   Bu araçlar hastane çalışanlarının bu şekildeki hastaları yatağından tekerlekli sandalyesine ve bir odadan başka odaya taşınmasına imkân sağlayan mobilizasyon cihazlardır.

    Bu cihazların en büyük faydası hasta yakınlarının fazla efor harcamadan hastalarını cihaz yardımıyla kaldırıp taşımalarıdır.

    Bu sayede hasta yakınlarında oluşacak bel fıtığı vb. gibi ağır kaldırmaya yönelik kas iskelet sistemi hastalığının oluşmamasıdır.

     Vatandaşların her anında yanlarında olmak için yenilikçi çalışmalarla hizmet etmeye devam edeceğiz.

   Tüm hastalarımıza geçmiş olsun temennimiz bu taşıma asansörlerinin hastalarımızın ve bakanlarıyla hastane personelinin hayatını kolaylaştırmasıdır.” Dedi.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —