Başkan Yazgı, Ekibi İle Birlikte Belediye Çalışmalarını Denetliyor

Başkan Yazgı, Ekibi İle Birlikte Belediye Çalışmalarını Denetliyor

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dış birimlere yönelik yaptığı denetim kapsamında Ervah Mezarlığı Girişi, Seyir Terası ve

            Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dış birimlere yönelik yaptığı denetim kapsamında Ervah Mezarlığı Girişi, Seyir Terası ve Kılıçaslan Parkındaki sosyal tesis ve restoran inşaatında bizzat denetim yaparak yetkililerden bilgi aldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye başkan yardımcıları Yılmaz İlhan, Refik Gündoğar, Mustafa Karahancı ve Güven Kemerkaya ile birlikte Aksaray belediyesine ait olan ve şehrin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren dış birimleri denetlemeye devam ediyor.

Başkan Yazgı hizmet ekibi ile birlikte yine her zaman olduğu gibi yine dış birimleri denetime çıktı. Başkan Yazgı, ilk olarak Ervah Kabristanlığında yapılan hacılar hanında ve giriş kapısı ile çevresinde inceleme yaptı. Başkan Yazgı, söz konusu yerlerin Aksaray halkına en güzel şekilde hizmet verebilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Başkan Yazgı ve ekibi, daha sonra Seyir terasına geçerek orada yapılan çalışmaları bizzat yerinde incelediler. Yetkililer, seyir terasının son durumu hakkında Başkan Yazgı’ya bilgi verdiler.

 

Başkan Yazgı, yine denetim kapsamında Kılıçaslan parkında yapılan sosyal tesis ve restoran inşaatında da inceleme yaparak çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Başkan Yazgı, çalışmaların hızlandırılması konusunda yetkililere talimat verdi.   



Anahtar Kelimeler: 0
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’DE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI
Iğdır Üniversitesi Öğrencileri Filistin İçin Çadır Nöbetinde!
TÜRKİYENİN DÜNYA AÇILAN MEDYA KURULUŞU TİGAD AVRUPA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI!!!
*Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği' TİGAD''tan Anneler Günü Açıklaması*

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor