Tarih: 31.01.2022 11:17

BAŞKAN DİNÇER KURTULUŞ MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE KIRAATHANEDE BİRARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını sahada incelemek için gittiği Kurtuluş Mahallesinde kıraathanedeki vatandaşları ziyaret etti. 
Mahalle Muhtarının ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yanında getirdiği kestaneleri sobada pişirerek mahalle sakinlerine ikramda bulundu.  
Aksaray Belediyesi tarafından başta karla mücadele çalışmaları olmak üzere birçok alanda yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Dinçer, Kurtuluş Mahallesi sakinlerine tamamlanan ve yapımı devam eden Belediye Projeleri hakkında bilgi verdi. 
Vatandaşlarla bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada soğuk kış günlerinde vatandaşların yanında olmak yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek adına ziyaretler düzenlediklerini belirtti. Karla mücadele noktasında etkin bir çalışma yürütüldüğünün altını çizen Başkan Dinçer kar yağışlarının olumsuz hiçbir etkisinin yaşanmadığını mahalle sakinlerine anlattı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —