Tarih: 23.06.2021 17:11

BAŞKAN DİNÇER, HASTA VE HASTA YAKINLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara moral ve destek olmak amacı ile hasta bakım seti hediye etti.  
Aksaray Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri hastanede yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de hasta bakım seti dağıttı.
 Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinden birçok projeyi gerçekleştirirken hastanede tedavi gören vatandaşları da ihmal etmedi. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara bakım seti dağıtıldı. İçerisinde Kolonya, terlik, peçete, ıslak mendil, çay ve kahveden oluşan hasta bakım seti Belediye ekipler tarafından bir bir hastalara dağıtıldı. Ekipler ayrıca hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in de selamını iletti. Uygulamayı memnuniyetle karşılayan hasta ve hasta yakınları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —