Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,3 gün önce ofisinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin´in ailesine taziye ziyareti için Aksaray´a geldi.Bakan Gül´ü Vali Ali Mantı,Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu,Belediye Başkanı Evren Dinçer ve protokol üyeleri karşıladı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,3 gün önce ofisinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat İbrahim Ergin´in Aksaray Büyükbölcek mahallesindeki taziye evini ziyaret etti.Bakan Gül´e Aksaray Valisi Ali Mantı,Milletvekili Cengiz Aydoğdu Belediye Başkanı Evren Dinçer ve protokol üyeleri eşlik etti.Taziye çadırında Kur´an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.Bakan Gül ve protokol üyeleri İbrahim Ergin´in ailesine başsağlığı diledi.
Taziye ziyaretinin ardından,Adalet Bakanı Abdulhamit Gül beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Önce Adliyeyi daha sonra Aksaray Belediyesini ziyaret etti.Belediye Başkanı Evren Dinçer´e hayırlı olsun dileğinde bulundu.
10922,86%-0,52
42,43% 0,16
48,91% -0,07
5537,05% -0,30
9229,23% -0,08
Zonguldak
22.11.2025