Tarih: 09.05.2019 10:55

ATSO Yabancı Misafirlerini Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Almanya´nın önemli sanayi bölgelerinden olan Chemnitz´in Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB ve Eurochambres iş birliği ile yürütülecek olan ?Türkiye-AB İş DünyasıDiyaloğu Projesi? kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Konya Ticaret Odasından heyetle ATSO´ya gelen misafirler ilimizin sanayisi ve genel yapısı hakkında Oda yetkililerinden bilgi alırlarken, Aksaray´dan duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi´ndeki bazı fabrikaları gezen Alman heyet, ilimizin sanayi noktasında çok iyi konumda olduğunu, Mercedes gibi bir firmanın Aksaray´da olmasının da şehre her alanda önemli katkı yapacağının altını çizdiler.

Alman Heyetin proje kapsamında odamızı ve sanayimizi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklamada; ?Kardeş odamız olan Konya Ticaret Odası ile birlikte TOBB ve Eurochambres iş birliği kapsamında yürütecek olduğumuz ?Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi? için Chemnitz´in Ticaret ve Sanayi Odasından bir heyet Odamızı ziyaret etmişlerdir.

Şehrimiz ve özellikle sanayimiz hakkında kendilerine detaylı bilgi verilmiş ve Aksaray´ın ülkemizin önemli kesişme noktalarından bir yer olduğunu dile getirilmiş ve Odamızın bugüne kadar faaliyetleri hakkında da detaylı sunum yaparak şehrimizin yatırım potansiyeli hakkında bilgi verilmiştir.

Aksaray´dan duyduklarını memnuniyet ile uğurladığımız Chemnitz´in Ticaret ve Sanayi Odası ile Konya Ticaret heyeti ile projemizi en iyi şekilde devam ettireceğiz? Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —