ATSO´ da Girişimcilikte Hibe Paneli Düzenlendi

ATSO´ da Girişimcilikte Hibe Paneli Düzenlendi

ATSO´ da Girişimcilikte Hibe Paneli Düzenlendi

 

Aksaray ticaret ve sanayi odası konferans salonunda TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu tarafından yeni iş kuracak olan ve tüm Girişimci Olmak İsteyenlere Fon Kaynaklarına Erişim, ARGE teşvikleri ve hibelerin anlatıldığı ?Girişimcilikte Hibe Paneli düzenlendi.

Panele konuşmacı olarak Ege Üniversitesi Enerji Yüksek Mühendisi Rana Arıbaş üyeleri Girişimcilikte Hibe hakkında bilgilendirdi. Panele çok sayıda kadın girişimci katıldı. Panelin açılış konuşmasını TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu başkanı Aysun Akkurt yaptı.

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu başkanı Aysun Akkurt konuşmasında, Türkiye´nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren, iş hayatına farklı bir bakış açısı getiren, üreten, ürettikçe kazanan, kazandıkça ekonomiye ve toplumun her kesimine olumlu faydalar sağlayan, toplumsal yaşamda güçlüklere karşı direnerek ve kararlılıkla yollarına devam eden birçok kadın girişimci kendi başarı hikâyelerini yazdı. Girişimci kadınların yazdığı bu başarı hikâyeleri aynı zamanda birçok kadın için de ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Aksaray´da bulunan kadın girişimcilerin sayısını artırmak için çaba sarf ederek, TOBB Aksaray kadın girişimciler il icra kurulu olarak bugüne kadar birçok panel, eğitim, seminer,  işte kadın zirvesi,  anneler günü, dünya kadınlar günü olmak üzere birçok faaliyetler ile kadınlarımızla bir araya geldik.

 Aksaray´da birçok kadın girişimcileri iş yerlerinde ziyaret ederek dertlerini dinledik. Ayrıca şehrin önde gelenlerini ziyaret ederek kadın girişimciler için nasıl yeni projeler yapabiliriz şeklinde ziyaretler yaparak fikir alış verişlerde bulunduk?

Son olarak SODES projesi kapsamında SODES´le yeni bir başlangıç projesine imza attık.

Girişimci kadınlarımıza her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeniliklere açığız ve hep beraber omuz omuza vererek yeni projelere imza atmak için gereken her şeyi yapmaya hazırız. Biz buradayız ve her zaman yanınızdayız.? dedi.

Panele konuşmacı olarak Katılan Ege Üniversitesi Enerji Yüksek Mühendisi Rana Arıbaş katılımcılara Yeni İş Kuracak Olan Ve Tüm Girişimci Olmak İsteyenlere, Fon Kaynaklarına Erişim, ARGE Teşvikleri hakkında bilgiler verdi. Panel soru cevap şeklinde sona erdi.

 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
Av İbrahim Ergln´in Cenazesi Yarın defnedilecek
Yaya Geçitlerine görseller çiziliyor
Aksaray Polisi Aranan Şahıslara Göz Açtırmıyor
ATSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ALMANYA´DAKİ AKSARAYLI FİRMALARA ZİYARET
Bakanı Murat Kurum Aksaray´da İncelemeler´de Bulundu.
Yeşil Bir Aksaray İçin Şehrin Nabzı Dergisi ve Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü El Ele
Otomobil ağaca çarptı 2 kişi yaralandı
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ MUSTAFA DOĞAN´DAN BAŞKAN YAZGI´YA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Aksaray Polisi Ocak Ayında 99 Kişi Yakaladı
Aksaray!da FETÖ Operasyonu; 3 Kişi Gözaltına Alındı
FETÖ Emniyet Yapılanmasında 8 Kişi Göz Altına Alınd
Çin Büyükelçisi Vali Aykut Pekmez´i Ziyaret Etti
Eşini Av Tüfeği İle Vurarak Öldürdü
Aksaray´da Traktör TIR´a Çarptı 1 Öldü 1 Yaralı
Aksaray´da Trafik Kazası;3 Kişi Yaralandı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor