Tarih: 07.10.2020 15:14

ASUJSHR’nin İlk Sayısı Aralık Ayında Yayınlanacak

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün çalışmalarının ardından, ASÜ’de bir akademik dergi daha yayın hayatına başladı.

Aksaray Üniversitesi Spor ve Sağlık Araştırmaları Dergisi (Aksaray University Journal of Sport and Health Researches - ASUJSHR) 2020 yılı itibariyle, Dergipark üzerinden bilim dünyasındaki dergiler arasında yerini aldı. Derginin ilk sayısının Aralık ayında çıkması bekleniyor. Aralık ve Haziran aylarında, yılda iki kez yayınlanacak olan dergi için Spor ve Sağlık Bilimleri alanlarındaki araştırmalar kabul edilecek. Spor ve Sağlık Bilimleri ile ilgili alanlarda kaydedilen güncel gelişmeleri aktarmak ve özgün çalışmaların bilim dünyasında paylaşılmasını sağlamak üzere, araştırmacıların Türkçe veya İngilizce olarak hazırladıkları makaleleri https://dergipark.org.tr/tr/pub/asujshr adresine gönderebilecekleri belirtildi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, dergi çalışmasına katkı sunan herkese teşekkür etti ve benzeri akademik çalışmaların ihtisaslaşma alanındaki projelerin zemin kazanmasına imkân sağlayacağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —