ARIBAŞ, VETERİNER FAKÜLTESİ AİLESİYLE BULUŞTU

ARIBAŞ, VETERİNER FAKÜLTESİ AİLESİYLE BULUŞTU

ARIBAŞ, VETERİNER FAKÜLTESİ AİLESİYLE BULUŞTU

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Veteriner Fakültesi ailesiyle bir araya geldi. Buluşmada, fakülte özelinde yürütülen bilimsel projelerle, eğitim-öğretim ve topluma dönük çalışmalar istişare edildi.  

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve bundan çok memnun olduklarını ifade eden Rektör Alpay Arıbaş, ASÜ’nün pek çok bakımdan çok iyi bir üniversite olduğunu belirtti. Altyapı, binalar, kampüs, laboratuvarlar, eğitim kadrosu, öğrenciler… ASÜ’nün, yaşıt üniversiteler arasında çok çok iyi bir durumda olduğunu anlatan Prof. Alpay Arıbaş, “Çok heyecanlıyız ve çok gayretliyiz. Birlikte yol yürüdüğümüzde iyi sonuçlar alacağımıza inandığımız bir ekibimiz var. Veteriner Fakültesinde de çok iyi bir kadroyla birlikteyiz. İnşallah zaman içinde her alanda ürettiğimiz kıymetli işlerin sayısı artacak” dedi. Herkesle temasta olmaya çalıştıklarını, öğretim üyelerinden idari personele, işçilerden öğrencilere üniversitedeki tüm dinamiklerle insani vasfı yüksek bir yakınlık kurduklarını dile getiren ASÜ Rektörü, “Temasta olmak ve sürekli iletişimde kalmak çok önemlidir. Biz, en başından beri karşılıklı geri bildirimlerle yol yürüyeceğimizi belirtiyoruz. Bunda çok samimiyiz” şeklinde konuştu.  
 

Toplantı, Dekan Prof. Dr. Tahir Karaşahin’in ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan İlgün’ün sunumu; akademisyenlerin ve diğer personelin beklenti ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.  
 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor