AKSARAY’IN HAYIRLI EVLATLARI VE SEVENLERİ BUGÜN ANILACAK!

AKSARAY’IN HAYIRLI EVLATLARI VE SEVENLERİ BUGÜN ANILACAK!

AKSARAY’IN HAYIRLI EVLATLARI VE SEVENLERİ BUGÜN ANILACAK!

*1994’den itibaren 29 yıldır kesintisiz olarak düzenlenen programının 30.’sunda vefasızlara inat vefalılar bir araya gelecekler.

 

 

   1993 yılında geçirdiği trafik kazasında Mimar Ahmet Taneri ile birlikte vefat eden Gazeteci-Yazar Çapan Tekeli’yi anmak için 1994 yılının  24 Aralık günü başlayan  ve o zamandan geçen sene yapılan 29. Programa kadar her yıl yeni, yeni  hayırlı evlatlarla sevenleri ilave edilerek aralıksız olarak devam eden programın bugünü 30.’su düzenlenecek.

 VEFASIZARA İNAT VEFALILAR 30. DEFA HAYIRLI EVLATLARIMIZ VE SEVENLERİNİ ANACAKLAR!!!

   Bugün ki ile birlikte 30.su gerçekleşecek programları aralıksız olarak  vefalılarla birlikte düzenleyen Gazeteci-Yazar Ali Genç ”Meyvesini yedikleri ağacı ve bu ağacı dikenleri  umursamayan çok çok istisna dışında kalan “Al takke ver külah”, ahbap çavuş ilişkisi ,Keller ve körlerin birbirilerini ağırlaması misali arzı endam eden.

   Mevkii ve makamlarından ayrıldıklarında veya düştüklerinde feleklerini şaşıran ve sokaklarda gezemeyen vefasızlara inat Mevla’mızın izniyle 29 senedir aralıksız olarak yapılan programlara katılan vefalılarla bu senede Ervah Kabristanlığı Somuncu Baba Camisinde” Hayırlı Evlalarımız ve Sevenleri” ni anacağız.

AKSARAY VİLAYETLİĞİNİN BAŞ MİMARI MEMHET ALTINSOY’UN HEMŞERİLERİDE KATILACAKLAR

   Bu günkü program 56 yıl süren Aksaray’ın 2. İlçelik prangasından kurtularak il olması çalışmasının baş mimarı Mehmet Altınsoy’un memleketi Çardak/ Altınkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenleyeceğiz.

    Dernek başkanı Mustafa Serin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.

    Ömrüm oldukça sağlığım el verdikçe vilayetlikle makamlarının itibarları artan vefasızlara inat anma programlarını tek başıma kalsam bile yapmaya devam edeceğim.

   Mevla’mız izin verir se İnşallah nihai hedefi vakıflaşmak olan bir dernek kurarak programın düzenlemesini  seneye kurumsal hale getireceğiz.

 KİMSEYE DAVETİYE ÇIKARTMADIM VE DAVETTE ETMEDİM KENDİ KABİRLERİNE DUA EDİLMESİNİ STEYENLERİ BUGÜN SOMUNCU BABA CAMİSİNİNİN ÖNÜNDEKİ PROĞRAMA BEKLİYORUZ!!!

    Aradan geçen 30 yıl boyunca yıllardır kendilerini de andıklarımız merhumlarda bu programlara katıldılar.

   Vefa göstermeyenlerin ise şimdilerde esemesi okunmadığından bu sene geçmiş programların aksine hiçbir atanmış ve seçilmişle Meslek Odası ve STK yetkilisine davetiye göndermedim.

  Anma programı herkese açık her nefsin ölümü tadacağı gerçeğiyle vefatlarından sonra kendi kabirlerine dua edilmesi isteyenleri bekliyoruz.” dedi.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
Aksaray jandarması bir işyerinde çok sayıda kaçak telefon ve elektronik sigara ele geçirdi 2 kişi yakalandı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor