Aksaray’da yılın sürücülerine düzenlenen törenle ödülleri verildi

Aksaray’da yılın sürücülerine düzenlenen törenle ödülleri verildi

Aksaray’da yılın sürücülerine düzenlenen törenle ödülleri verildi

Aksaray Valiliği himayesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen güvenlitrafik projesi kapsamında yılın sürücüsü ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

5 yıl boyunca herhangi bir trafik kazasına karışmayan, sürücü belgesinde ceza puanı bulunmayanve çevresinde sürücülüğü örnek gösterilen kişi olma gibi şartların arandığı yılın sürücüsü adayları İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırma ve değerlendirme sonucu belirlendi. 

İstenen kriterleri taşıdığı tespit edilen otomobil, ticari taksi, servis aracı, ambulans ve kamyon şoförlerinden oluşan2’si kadın toplam 6 sürücüyılın sürücüsü ödülüne layık görüldü. 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu İl jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada sosyal sorumluluk projelerinin vatandaşlara verilen hizmetlerin önemli birer parçası olduğunu ve her geçen gün öneminin arttığını söyledi. Bu tür farkındalık ve sosyal sorumluluk projelerinin görünmeyen faydalarının da olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu; “Bu projelerle bireyler önce kendine, sonra işine ve yaşadığı topluma saygılı olmayı pekiştiriyorlar. Burada hedefimiz farkındalık oluşturmak, toplumsal bilinci artırmak, kamu düzeninin tesisive nihai olarak da insanların huzurunun teminidir.Bu yönüyle de farklı kategorilerde ve kriterlerde yürütülen “Yılın Sürücüsü” projesini çokönemsiyoruz” dedi.

İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber de yaptığı konuşmasında;  trafik güvenliğinin sağlanmasında en önemli unsurun insan olduğunu söyledi. Kazaları araçların değil insanların yaptığını vurgulayan Büber: “O zaman değişimi insanlardan başlatmalıyız. Burada ana faktör eğitimdir. Eğitim İnsanları bilinçlendirmek ve bu konuda farkındalığı arttırmak açısından son derce önemlidir. Bu nedenle eğitim sadece bilmek değil bilineni de uygulayabilme yeteneğidir ”dedi.

Albay Büber; proje kapsamında il genelinde yapılan çalışma ile son 5 yılda hakkında trafik cezası uygulanmama, trafik kazasına karışmama, hakkında sicil ve sabıka kaydı bulunmama kriterlerine uygun olarak; ambulans şoförü, okul servisi, ticari taksi, kamyon şoföründen oluşan 6 kişinin yılın sürücüleri olarak belirlendiğini kaydetti. 

Konuşmaların ardından; 13 yıldır otomobil kullanan Ayten Altınkaya; ticari araç sürücüsü Mustafa Dinç, kamyon şoförü Ahmet Yıldırım, taksi şoförü Mehmet Çakmak, servis aracı şoförü Gürsel Göktaş, 112 ambulans şoförü Gülşen Gömen’e ödül ve hediyeleri Vali Hamza Aydoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Sağlık Müdürü Abdullah Güleç tarafından verildi. 

                Yılın sürücüsü ödülünü Vali Hamza Aydoğdu’nun elinden alan Ayten Altınkaya13 yıldır araç kullandığını bayanların trafikte daha tedbirli ve dikkatli davrandığını söyledi. Yılın sürücüsü ödülüne layık görüldüğü, ödülünü Vali Hamza Aydoğdu’nun elinden aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Altınkaya; eşini kaybetmesinin ardından, çocuklarının eğitim gördüğü okulların uzak alması nedeniyle otomobil kullanmayı öğrendiğini,13 yıl boyunca herhangi bir kazaya karışmadığını söyledi. Altınkaya trafikte herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtti. 



  • Pazartesi 18.4 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Salı 20 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.4 ° / 13.9 ° false
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,32% 0,20
  • EURO

    49,11% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5556,15% 0,10
  • Ç. ALTIN

    9220,38% 0,00

Zonguldak

17.11.2025

  • İMSAK 06:07
  • GÜNEŞ 07:37
  • ÖĞLE 12:43
  • İKİNDİ 15:15
  • AKŞAM 17:39
  • YATSI 19:03
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray Belediyesi’nden Şehre Yeni Nefes: Millet Bahçesi ve Meydan Düzenlemesi Projesi Hızla İlerliyor

Aksaray’da Hz. Ali Şifa Camii İbadete Açılıyor: Açılışı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Yapacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Hüseyin Yayman ve heyetinden Şair Sezai Karakoç’un ölüm yıldönümünde kabrine ziyaret

TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL" KIBRIS TÜRK HALKININ DİRENİŞİ TARİHİ BİR DESTANDIR"

CHP Aksaray Kadın Kollarından Çarpıcı Açıklama:“Kadınlar Ölmesin, Gençler Yaşasın! Bu Çürümüş Düzen Değişecek!”

68 Aksaray Kültür Derneği’nden Genel Sekreter Samet Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7