Tarih: 03.06.2024 11:35

Aksaray’da Müzik Ziyafeti: Aksaray Türk Müziği Topluluğu ve TRT Sazlarından Oluşan Ekip Büyüleyecek.....

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray’da Müzik Ziyafeti: Aksaray Türk Müziği Topluluğu ve TRT Sazlarından Oluşan Ekip Büyüleyecek.....
Aksaray, Türk müziği toplulugunun  büyüleyici melodilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 9 Haziran 2024 Pazar günü saat 20:00’de, Aksaray Kültür Merkezi (AKM), de yılın en çok beklenen konserine ev sahipliği yapacak. Aksaray  Türk Müziği Korosu, Şef Yaşar Musaoğlu yönetiminde, TRT’nin usta saz sanatçılarıyla birlikte unutulmaz bir performans sergileyecek.
Kültür ve sanatın kalbinin attığı bu özel gecede, zengin repertuarlarıyla tanınan koronun seslendireceği eserler, her biri alanında uzman TRT saz sanatçılarının topluluğa eşliğinde hayat bulacak. Geleneksel Türk müziğinin nadide eserlerini içeren bu konser, müzik severlere eşsiz bir deneyim sunacak.
Aksaraylılar ve çevre illerden gelecek olan müzik tutkunları, AKM’nin büyülü atmosferinde, klasik Türk müziğinin inceliklerini ve derinliğini keşfetme fırsatı bulacaklar. Bu etkinlik, müziğin evrensel dilinde, bir araya gelmek ve kültürel mirasımızı kutlamak için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak öne çıkıyor.
Sonat ve Fadiyez müzik evlerinden alınabildiği ,biletlerin hızla tükendiği, konser için yerinizi ayırtmayı unutmayın. Aksaray Klasik Türk Müziği Topluluğu ve TRT saz sanatçılarının muhteşem uyumunu canlı olarak deneyimlemek için 9 Haziran akşamı (AKM) Aksaray Kültür Merkezin’de buluşalım. Müzik, kültür ve sanatın birleştiği bu gecede siz de yerinizi alın ve unutulmaz anların, tanığı olun. Diyen Şef Yaşar Musaoglu tüm Aksaraylıları bu müzik gecesine davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —