Başlık
Aksaray’da Kardeş Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: Katil Zanlısı Yakalandı
Aksaray’da Kardeş Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: Katil Zanlısı Yakalandı
Aksaray’ın Hasas Mahallesi’nde kardeşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Mal paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyini silahla vurarak ölümüne neden olan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Hasas Mahallesi’nde sokak ortasında meydana geldi. İddiaya göre 63 yaşındaki Ş.Y. ile 74 yaşındaki ağabeyi Zeki Yalvaç arasında mal paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Zeki Yalvaç’ın bıçak çektiği, bunun üzerine Ş.Y.’nin yanında bulundurduğu tabanca ile ağabeyine ateş ettiği öğrenildi.
Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Zeki Yalvaç, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından yabancı plakalı bir araçla kaçan şüpheli Ş.Y.’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Aksaray Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu zanlının Meydan Mahallesi’nde bir yakınının evinde saklandığı tespit edildi.
Düzenlenen operasyonla Ş.Y. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere özel bir hastaneye götürülürken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
Kategoriden Haberler
- Cuma 12.6 ° / 7.5 ° Güneşli
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,44% 0,27
-
EURO
51,31% 0,16
-
GRAM ALTIN
6286,40% 0,65
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Zonguldak
27.03.2026
- İMSAK 05:23
- GÜNEŞ 06:49
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:30
- YATSI 20:51





