Aksaray'da kahvehanelerde iş yerlerinde ve düğünlerde kadına yönelik şiddete hayır broşürleri dağıtıldı

Aksaray

Aksaray'da kahvehanelerde iş yerlerinde ve düğünlerde kadına yönelik şiddete hayır broşürleri dağıtıldı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında, kadın vatandaşlarımıza yönelik her türlü şiddetin önlenmesi amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerine azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

          Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında; İçişleri Bakanlığının “Kadına El Kal-Ka-Maz!” sloganıyla 5 milyon erkeğe farkındalık eğitimleri verilmesine yönelik genelge kapsamında, sorumluluk alanımızda bulunan kahvehanelerde, işyerlerinde ve düğün alanlarında erkek vatandaşlarımıza kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilerek broşür ve afişler dağıtılmıştır. Ayrıca, düğünlerde kadın vatandaşlarımıza Kadın Destek (KADES) uygulamasının kullanımı, uygulamanın cep telefonuna yüklenmesi ve Kadına Şiddetle Mücadele konusunda bilgilendirmeler yapılarak KADES tanıtım broşürü dağıtılmıştır.

          Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
Ali Genç’in Özel haberi ===================== SANAYİ VE TURİZMİN DUAYENİNE SİYASET VE MEDYA DUAYENLERİNDEN VEFA!!!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor