Tarih: 29.08.2024 17:25

Aksaray'da İnşaat İşçisi İki Arkadaş Tartıştı ve Biri Diğerinin aracını kurşunladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray’ın Hashas mahallesinde inşaattaki anlaşmazlık, telefonda sözlü tartışmanın ardından pompalı tüfekle saldırıyla sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre, olay inşaata çalışan iki kişi arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucunda gerçekleşti.

Olay, Fatih C. (30) ile Erhan O. arasında telefonda başlayan bir tartışma ile başladı. İddiaya göre, aynı firmada çalışan iki işçi, iş nedeniyle telefonla tartıştı. Tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Fatih C., pompalı tüfekle olay yerine geldi ve Erhan O.’ya ait 68 HU 121 plakalı hafif ticari araca ateş açtı. Saldırının ardından kısa sürede olay yerinden kaçan saldırgan, polisin radarına takıldı.

Saldırıya uğrayan araç sahibi Erhan O., hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım talep etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Erhan O. yaptığı açıklamada, “Aynı firma olarak çalışıyoruz biz burada biz kolon kaynakçısıyız. İç tesisatları yapan arkadaşın bir tanesi aradık yukarıda üç tane ağız değiştirecek. Telefonda bana burası düzelmeli, yaptığımı bozmayın gibi emrivaki konuşuyor. Bende kötü bir söz kullandım. Ben bunu yapmıyorum başta söyledim yap diyerek konuştu. Arkadaş geldi ilk önce girdi, ben kendimi savunmak için boru vardı. Arabada silah var. Kendimi savunmak zorundayım ben, elimdeki ile vurdum arkadaş daha sonra arabayı bu hale getirdi. Saçma izleri burada belli oluyor.” dedi. Araçta yapılan incelemelerde, saldırının izleri net bir şekilde görüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —