Tarih: 26.06.2023 10:32

Aksaray’da düğünde silahla havaya ateş ettiği tespit edilen1kişi suçüstü yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

 

          Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şunlara yer verildi. Komutanlığımızca, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında sorumluluk bölgemizde düzenlenen düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla havaya ateş etme sonucu meydana gelebilecek üzücü olayların önlenmesine yönelik çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam etmektedir. 

          Bu kapsamda; Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde yapılan düğün, nişan ve asker eğlencesi gibi faaliyetlerde silahla havaya ateş eden şahıs veya şahıslara yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 25 Haziran 2023 tarihinde icra edilen denetimler esnasında düğünde silahla havaya ateş ettiği tespit edilen(1) şahıs suçüstü yakalanmıştır.

          Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada, (1) adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve (7) adet 7.65 mm tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelere el konularak şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.    

          Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence faaliyetlerini yapmaları için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —