AKSARAY’DA BİLGİHANE PROJESİ GENÇLER ARASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

AKSARAY’DA BİLGİHANE PROJESİ GENÇLER ARASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

AKSARAY’DA BİLGİHANE PROJESİ GENÇLER ARASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehrin eğitim potansiyelini artırmak amacıyla hayata geçirdiği önemli bir adımlardan Bilgihane projesi Büyük Bölcek Mahallesi'nde, Fatih Camii karşısında hizmete girdi.

Bilgihane, gençlerin eğitim ve kişisel gelişimlerine destek olacak çeşitli eğitim programlarına ev sahipliği yapacak. Proje kapsamında düzenlenecek etkinlikler ve seminerler, gençlerin akademik başarılarını güçlendirmeyi ve geleceğe daha hazırlıklı adımlar atmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Dinçer, konuya ilişkin konuşmasında şu görüşlere yer verdi, "Bilgihane projesiyle Aksaraylı gençlerimizin bilgiye daha rahat erişim sağlamasını ve eğitim hayatlarını zenginleştirmesini amaçlıyoruz. Burası, sadece bir bilgi merkezi değil, aynı zamanda gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimine de katkıda bulunacak bir ortam olacak" dedi.

Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, şehirdeki eğitim olanaklarının genişlediğini ve gençlerin geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlandığını belirten Başkan Dinçer, Bilgihane'nin Aksaraylı gençler arasında büyük bir heyecan yarattığını da sözlerine ekledi.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
Aksaray jandarması bir işyerinde çok sayıda kaçak telefon ve elektronik sigara ele geçirdi 2 kişi yakalandı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor