Tarih: 09.12.2023 20:31

AKSARAY VALİSİ KUMBUZOĞLU’UNDAN MİNE NUR OLAYINDADA ASEL BEBEK HASSASİYETİ!

Facebook Twitter Linked-in

  Üniversite öğrencisi Mine Nur  Uysal’ın yolun karısına geçerken çarpan bir arabayla hayatını kaybetmesinin tekrarlanmaması için Aksaray kamuoyu ile birlikte Türkiye kamuoyunda taktirini toplayan selde kaybolan Asel   olayındaki hassasiyetle konunun takipçisi oluyor.

    Kazanın ardından başlatılan idari ve adli soruşturma devam ederken görüşleri anlam için KYK yurtlarında kalan öğrenci temsilcilerini dinledi.

     Kumbuzoğlu Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yla birlikte bir Valilik toplantı odasında bir araya geldiği öğrenci temsilcilerine hitap etti.

  Vali Kumbuzoğlu yaptığı konuşmada trafik kazasında hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi Tarih Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mine Nur Uysal’a Allah’tan rahmet diledi.

   Uysal’ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı dileğindede bulunan Vali Kumbuzoğlu elim kazanın üzüntüsünü hep birlikte yaşadıklarını ifade ederek yaşanan büyük acının ortağı olduğunu kaydetti. 

    Öğrencileri dinleyerek sorun ve ihtiyaçlarla ilgili görüşlerini aldı. Üniversite öğrencilerinin kaldıkları yurtlarda yaşadıkları sorunları ile ihtiyaç ve eksikliklerle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Vali Kumbuzoğlu; “

     “Gençlerimizin ve öğrencilerimizin karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturacağız.

    Olumsuzlukların önlenmesi için her kurum kendi görev alanı içerisinde çözüm odaklı olarak çalışacak. 

    Hiç kimse ulaşılamaz olmayacak. Mine Nur kızımızın vefatı ile ilgili idari ve adli soruşturma süreci devam ediyor. Biz de süreci titizlikle ve yakından takip edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —