AKSARAY ŞEHİDİNİ VATAN TOPRAĞINA EMANET ETTİ

AKSARAY ŞEHİDİNİ VATAN TOPRAĞINA EMANET ETTİ

AKSARAY ŞEHİDİNİ VATAN TOPRAĞINA EMANET ETTİ

 * Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen Siyasiler ve  terörü lanetleyen binlerce Aksaraylının katılımıyla Aksaray şehitliğine defnedildi.

    Hakkâri’nin Çukurca ilçesi karşısındaki Irak topraklarında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda hain bölücü PKK/YPG lilerin saldırısıyla şehit olan ve na'şı  dün Aksaray'a getirilen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (31),  Somuncu Baba Külliyesi Morgundan alınan na'aşı ilk önce helallik alınması için şehidin Ereğli Kapı Mahallesi’ndeki baba evine götürüldü.

    Burada helallik alındıktan sonra yine konvoy eşiğinde yola çıkan şehidin cenazesi Aksaray Ulu Camiine getirildi.

    Jandarma ve polis konvoyuyla sirenler eşliğinde Camiye getirilen şehit üsteğmenin cenazesi askeri bando takımı eşliğinde Camii avlusuna taşındı.

  İl Protokolü , siyasilerle silah arkadaşları ve ailesinin yanı sıra terörü sloganlarla lanetleyen binlerce vatandaşın katıldığı güçlükle ayakta duran şehidin babası Bayram Delen (56), annesi Zeynep Delen'e (55) ve kardeşleri şehit üsteğmenin tabutu başında ağıtlar yakarak gözyaşları döktü.

   Şehidin cenazesi öğle Namazına müteakip kılınan cenaze Namazının ardından yine askeri bando takımı ve jandarma polis konvoyu eşliğinde Aksaray Şehitliğine götürülerek toprağa verildi.
     Törene Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Ali Bayer, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 


 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’DE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI
Iğdır Üniversitesi Öğrencileri Filistin İçin Çadır Nöbetinde!
TÜRKİYENİN DÜNYA AÇILAN MEDYA KURULUŞU TİGAD AVRUPA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI!!!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor