Aksaray Protokolünden Aksaray ve TÜm İslam Alemine Bayram Mesajı

Aksaray Protokolünden Aksaray ve TÜm İslam Alemine Bayram Mesajı

Aksaray Valisi Ali Mantı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Vali Ali Mantı Aksaraylıların mutlu bir bayram geçirmesini temenni ederek “Bayramlar sevginin, saygının, hoşgörünün diğer zamanlara oranla daha fazla öne çıktığı; kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı ve tüm topluma hâkim olduğu müstesna günlerdir. Yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı bu günlerde kırıcı olmaktan kaçınmalı, kendimizi başkalarının yerine koyarak hareket etmeli, zayıf, güçsüz ve fakirleri unutmamalı onlardan gerekli ilgi ve desteği esirgememeliyiz. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu özel günlerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirttiği bayram mesajında “Bugünlerde toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı pekiştiren değerlerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’nı daha milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bayramlar, bizi birbirimize bağlayan ve bizi biz yapan manevi değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran müstesna günlerdir. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Milli kimlik bilincinin artması ve gerçek anlamda büyük birliğin sağlanması ancak varlığı da yokluğu da paylaşmaktan geçer.  Bu seçkin bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün de bizleri yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. Bayramın dünyamıza sevgi, insanlık ve kardeşlik mesajı olmasını temenni ediyorum. Barış, dayanışma, sevgi medeniyeti olan İslam’ın evrensel mesajına insanlık bugün dünden daha çok muhtaçtır. Her türlü kötülüğün, iyiliklere ve güzelliklere kurban edilmesini diliyorum. İnşallah güzellikler galip gelecektir. Kalbi duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşerilerimin ve yüce milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm gönüllere ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı Kurban Bayramı kutlama mesajında “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı saygı ve sevginin perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar. Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir.

Ülkemizde son günlerde yaşanılan sıkıntılı günler ve huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, Aksaray’ımıza, Ülkemize, Milletimize, Türk-İslam dünyasına ve tüm insanlık âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in Kurban Bayramı Mesajı

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel “Toplumsal, sosyal, kültürel ve dini yaşantımızın vazgeçilmez unsurlarından olan ve halkımızı birbirine yakınlaştıran,  sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dediği mesajında “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf  ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu bağlamda; Kurban Bayramı’nı anlamına uygun olarak birlik-beraberlik içinde, kardeşçe, dostça geçirmenizi diliyor, Kurban Bayramının Yüce Türk Milletine, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun” ifadelerine yer verdi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplum olarak bir bayrama daha kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Aksaray halkının ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramının mübarek olmasını temenni etti.  Başkan Dinçer “Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bizde bu günleri fırsat bilerek birbirimizle barışmalı, birbirimizle kucaklaşmalı ve birbirimizle yardımlaşmalıyız.  Kurban, bir teslimiyetin simgesi olup; inancımız gereği kesilen kurbanlarla yaratanımıza bağlılık ve teslimiyetimizi göstereceğiz. Bu Kurban Bayramı’nda kutsal topraklarda bulunan ve Hac vazifesini yerine getirmeye hazırlanan tüm Hacılarımızın ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını diliyorum. Ayrıca eşsiz fedakârlık sergileyerek bizlere bu vatanı emanet bırakan aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu vesile ile tüm Aksaraylı hemşerilerimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın vatanımıza, milletimize ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un Kurban Bayram Mesajı

Barış, dayanışma, kardeşlik ve sevgi medeniyeti olan İslam’ın evrensel mesajına insanlığın bugün dünden daha çok muhtaç olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bayramın kin, nefret ve kan deryasına dönüşen dünyamıza sevgi, insanlık ve barış mesajı olmasını temenni ediyorum” dedi. Bayramları, gönül alma, kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesi olarak yorumlayan Başkan Altınsoy, “Bayram demek yardımlaşmak, paylaşmak demektir. Türkiye’ye ekonomik anlamda yoğun saldırıların yapıldığı bu günler de Kurban Bayramı’nın yeni bir soluk olması, yeni bir umut ve hedef birlikteliği sağlaması öncelikli temennimdir. Kurban Bayramı’nda unutulan, yalnızlığa terk edilen yoksul ve çaresiz insanlarımıza samimiyetle dokunulmalıdır. Sıla-i rahimde biriken özlem ateşinin söndürülmesiyle birlikte, küslük ve kırgınlıklar yerini daimi ve hasbi muhabbet ve meşverete bırakmalıdır. Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Ayrıca 10 Ağustos 2019 Arife günü saat 14.00’de AK Parti İl Binamızda düzenleyeceğimiz bayramlaşma programımıza tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen ’in Kurban Bayram Mesajı

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, “Dostluğun, birlik ve beraberlik anlayışının en üst düzeyde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının arttığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, kardeşçe kucaklaşılan çok özel ve güzel günlerdir. İnsanları birbirlerine yaklaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle birleştiren, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde başta yakınlarımız olmak üzere kimsesizler ve yardıma muhtaç insanları ziyaret etmeli ve gönüllerini almalıyız. Kurban Bayramı'nın milletimize ve devletimize yeni bir soluk katması, yeni bir umut ve hedef birlikteliği sağlaması öncelikli temennimdir. Birlik ve beraberlik içerisinde olmakla her türlü zorluğu aşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. 

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş’in Kurban Bayram Mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş İslam Dünyası’nın en özel günlerinden biri olan Kurban Bayramı’nda ailelerin birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir bayram geçirmesini diledi. Türemiş “Kurban İslam âlemine ve tüm insanlığa dayanışma ve paylaşmayı getiren, yoksulların sevindirilmesine vesile olan dini bir bayramımız. İbadetimizle Allah’a yaklaşırken bir elimizi de yoksullara uzatmanın huzurunu yaşayacağız. Yardımlaşma ve dayanışma duygumuzun geliştiği birlik ve beraberliğimiz perçinlendiği bir bayram geçirmemizi diliyorum.

Bayramda ihtiyaç sahiplerimize yardımcı olalım. Kurbanlarımızı çevremizde bulunan mazlum, mağdur ve yoksul kardeşlerimizle paylaşmanızı ve bu bayramda, özellikle çocukları, yetimleri, öksüzleri ve hastaları unutmamanızı sizlerden özellikle rica ediyorum. Hac vazifesini yerine getiren başta sevgili Annem ve Babam ile tüm hacılarımızın ibadetlerinin Yüce Allah tarafından kabul edilmesini temenni ediyorum” dedi. Başkan Türemiş Bayram’da trafiğe çıkacak vatandaşlarımıza da seslenerek “Bayram trafiğine çıkan bütün şoför kardeşlerimizden, kurallara riayet etmek suretiyle son derece dikkatli araç kullanmalarını istirham ediyor; bizlerin ve ailelerinin üzülmelerine vesile olacak hadiselerin yaşanmamasını ümit ediyorum” ifadelerine yer verdi. Ayrıca tüm vatandaşlarımızı Bayram'ın 2. günü 12 Ağustos Pazartesi Saat 14.00'te İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığında yapılacak Bayramlaşma törenimize davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.



  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,51% 0,31
  • EURO

    34,74% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2506,14% 0,90
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

Aksaray'da Devleti Dolandıran Doktor ve Medikal'cı Tutuklandı

      Aksaray’da Cezaevi Firarisi Yurtdışına Çıkmak Üzere İken Yakalandı         

Tokat'ta Deprem Oldu Aksaray Sallandı

Aksaray da bir kişi gasp ettiği şahsı darp ederek yaraladı

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16