Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın Mesajı

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı:

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJIMIZ!

Aziz Milletimiz, Milli İradenin Zaferi olan 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi milli iradeye sahip çıkmak adına cesurca ve kararlılıkla mücadele etmiş ve canı pahasına hain darbe girişimine karşı koymuştur. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ve erkeğiyle meydanları dolduran milletimizin eşsiz zaferinin üçüncü yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü gururla kutluyoruz.

Vatan, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliğin nasıl sağlanacağını, nasıl tek yürek olunabileceğini, tüm dünyaya gösteren Büyük Türk Milleti'miz tarih boyunca nice ihanetlere göğüs germiştir. Fetö ihanet şebekesinin tertibi olan darbe teşebbüsü de halkımızın 15 Temmuz gecesinde gösterdiği kahraman direniş sayesinde emeline ulaşamamış, halkımız bir kez daha kendisine yakışanı yaparak vatanı, bayrağı ve ezanı uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüt göstermemiştir.

Bu vesileyle canını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize ve bu kahraman direnişte meydanlarda yer alıp, nöbet tutarak milli iradeye gönülden bağlılığını gösteren Aziz Milletimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Ramazan KAŞLI

MHP Aksaray Milletvekili



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’DE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI
Iğdır Üniversitesi Öğrencileri Filistin İçin Çadır Nöbetinde!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor