Tarih: 22.11.2023 20:14

AKSARAY İL VE SARIYAHŞİ İLÇE JANDARMASINDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU!!!

Facebook Twitter Linked-in

      Alınan bir ihbarı değerlendiren Aksaray il jandarma komutanlığı ile Sarıyahşi  ilçe Jandarma komutanlığı tarafından birlikte düzenlenen operasyonda  uyuşturucu ticareti yapanlar yakalandı.

     Yapılan operasyonda esrar hammaddesi olan hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu madde olan Skunk yakalandı.

   Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sarıyahşi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

  Yapılan istihbarın değerlendirilmesi çerçevesinde Jandarma ekipleri tarafından yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında durdurulan bir araçta uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı, imal ve ticaretini yaptığı tespit edilen (2) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada;

(350) gram skunk, ve (1) adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

     Gözaltına alınan şüpheli şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiştir.

      Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.” Diye belirtildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —