AKSARAY BELEDİYESİNİN YENİ HİZMET BİNASININ KABA İNŞATI TAMAMLANDI

AKSARAY BELEDİYESİNİN YENİ HİZMET BİNASININ KABA İNŞATI TAMAMLANDI

AKSARAY BELEDİYESİNİN YENİ HİZMET BİNASININ KABA İNŞATI TAMAMLANDI

*İNŞAATTA İNCELEMEDE BULUNAN BAŞKAN DİNÇER‘’YENİ HİZMET BİNAMIZDA DAHA HIZLI VE ETKİN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ VERECEĞİZ’’

 

    Kaba inşaatı tamamlanan yeni belediye hizmet binası Belediye başkanı Dinçer ile Belediye Melis üyeleri ve  ilgililer tarafından  incelendi.

     Yeni Belediye Hizmet Binası inşaatında Başkan yardımcıları ve  Belediye meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren çalışan ekiplerden projeyle ilgili bilgi alıp kolaylıklar  diledi.

   Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunma maksadıyla başlanılan proje, şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsada inşa ediliyor.

   4 Katlı olarak inşa edilen projede her türlü detay düşünüldü.

    Modern yapısı, otoparkı ve yeşil alanlarıyla beraber hizmet verecek olan yeni Belediye binasının tamamlanmasıyla bulunduğu bölgenin Aksaray’ın gelecekteki yeni merkezlerinden biri olması ön görülüyor.

 Yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, görev süreci boyunca Aksaray’a yakışacak projeler kazandırdıklarını belirtti. Şehre yakışan projelerden olan Yeni Belediye Hizmet Binasının inşaat sürecinin hızlı bir şekilde ilerlediğine vurgu yaptı. Kısa zaman içerisinde de ince işçilik aşamalarının tamamlanacağına dikkat çeken Başkan Dinçer, sistemin kurulması ile belediye hizmetlerinin yeni hizmet binasında verileceğini belirtti.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor