AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER”KIŞA HAZIRIZ”

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER”KIŞA HAZIRIZ”

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER”KIŞA HAZIRIZ”

*BAŞKAN DİNÇER “KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİNDE GEREKLİ TÜM TEDBİRLERİ ALDIĞIMIZDAN SIKINTI OLMAYACAK”

 

  Aksaray Belediyesinin kış aylarında mevsim gereği yağışlardan oluşması muhtemel olumsuzlukları bertaraf edilmesi için gerekli araç gereç ile ekip ve ekipman hazırlığının maksimum seviyede alındığından kışı sorunsuz geçecek.

  Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlere ilgili olarak yazı  açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Olumsuz hava şartlarında 400 personelimiz ile birlikte tuzlama araçlarımız, kepçe ve greyderler hazır bekleyecek.

   Bu yıl beklenen hava durumuna göre hazırlanan raporlara göre Aksaray’da yağışının yoğun geçmesi tahmin edildiğinden tedbirlerimize buna göre aldık.

BAŞKAN DİNÇER KIŞ HAZIRLIKLARININ KORORDİNESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde ek binada kış öncesi hazırlık çalışmalarını koordinesi sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ait depolarda yeterli miktarda tuz ve solüsyon stokunun bulunduğunu belirtti. 

    “Kış mevsimi boyunca şehir hayatının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için kar küreme ,tuzlama araçları ve iş makinaları bakımlarını yaptık.

 Aldığımız önlemler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlamak için alınan tedbirlerdir.

   Ani ve yoğun yağışlara karşı personellerimizin görevlendirmeleri tamamlandı.

    Kar küreme, greyderlerimiz ve diğer iş makinalarımızın bakım ve onarımları tamamlandı. 

    Ayrıca solisyon ve tuzlama araçlarımız, yağışın yoğunluğuna göre şehrimizin genelinde her an görev yapmaya hazır hale getirildi.

    Bu yıl 400 personelimiz kış mevsimi boyunca görev yapacak, personellerimizin yetersiz kalması halinde diğer birimlerimizden takviye yaparak hayatı olumsuz etkileyen tüm etkenleri ortadan kaldıracağız” dedi.

     

 

 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’DE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI
Iğdır Üniversitesi Öğrencileri Filistin İçin Çadır Nöbetinde!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor