Tarih: 30.11.2023 01:22

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER” SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLDUK”

Facebook Twitter Linked-in

*Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Sosyal belediyecilikte örnek teşkil eden devrim niteliğinde birçok projeye imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini belirtti.

 

     Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer döneminde şehir genelinde başlattığı altyapıdan üstyapıya, kültür, sanat, çevre, imar, ulaşım, spor ve daha pek çok alanda yatırım ve projelerin arasında sosyal hizmetler sosyal belediyecilikte örnek teşkil ettiğini.

    Sosyal belediyecilik alanında devrim niteliğinde birçok projeyi başlatan ve projeleri başarıyla yürütülmesiyle toplumun genel refahını artıran, dezavantajlı gruplara destek sağlayan ve sürdürülebilir kalkınmayı teşvik eden sosyal projelerin artarak devam edeceğini.

  Uygulanan Sosyal hizmetleri en etkin yürüten belediyeler arasında gösterildiklerini söyleyerek “Toplumun her kesiminin özellikle sos yo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan ailelerin daha iyi hayat koşullarına ulaşmalarını sağlamak için kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanıyoruz.

    Sosyal ihtiyaçların karşılanması için bize talepte bulunan hemen hemen her ailemize ulaştık.

     Aksaray’da eğitim projeleriyle birlikte istihdam ve meslek edindirme, sağlık ve sosyal hizmetler, engelli bireyler için erişilebilirlik, kültür ve sanat projeleri adı altında pek çok çalışma yaptık.

     İhtiyaç sahibi vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarıyla birlikte çölyak ve trozonemi hastalarına glütensiz gıda desteğimiz düzenli olarak devam ediyor. Ayrıca evden çıkma imkânı olmayan hastalara evde sağlık hizmeti, yine hasta olan yaşlılarımıza evde bakım hizmeti sunuyoruz.

     Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde Bebek Taksi uygulamamız, yaşlılarımızın ihtiyacının karşılanması için Huzurlu Yaşam Taksi, engelleri bireylerimiz hastane ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için engelsiz araçlarımız 7/24 görevde.” dedi.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —