Tarih: 30.11.2023 23:27

AKSARAY B.B. DİNÇER”50 METRELİK YENİ BULVARLA TRAFİK ÖNEMLİ ÖLÇÜDE RAHATLATTI”

Facebook Twitter Linked-in

*DİNÇER; “ULAŞIMA YÖNELİK YENİ PROJELERLE TRAFİĞİ RAHATLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

 

     Aksaray’da her ay artan motorlu taşıt sayısının daha da fazla artmasıyla oluşabilecek olumsuzlukların bertaraf edilmesi maksadıyla gelecekte trafik yoğunluğuna maruz kalamaması için Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer döneminde açılması ile trafiğin kullanımına hazır hale getirilmesi sağlanmasıyla şehri bir ucundan diğer ucuna ulaşımı sağlayan 50 metrelik bulvar beklenen etkiyi sağladı. 

    Aksaray Belediyesi’nin şehir içi ulaşım projeleri arasında yer alan 50 metrelik bulvar yolu, geçtiğimiz hafta yol çizgi çalışmasıyla tamamlandı.

   Sağlık Beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Hacılar Harmanı Mahallesine bağlantısı sağlanan 6.5 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki bulvarda uyarı ve yön levhalarıyla trafik işaretlemeleri tamamlandı.

    Yeni bulvarın trafiğe açılması, mesafeleri kısalttığı gibi zaman tasarrufu da sağladığını belirten Belediye Başkanı Dinçer, “Şehrimizin en geniş bulvarı olma özelliğini taşıyan 50 metrelik yolumuz, şehrimizin önemli alternatif ulaşım güzergahı oldu.

    Bulvarımız Hürriyet, İstiklal, Yavuz Sultan Selim, Selçuklu, Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri ile Hacılar Harmanı Mahallesi birbirine bağlıyor. 

     Bu yolumuz mesafeleri kısalttığı gibi zamandan da tasarruf sağlıyor.” Dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —