Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, her yıl olduğu gibi bu yıl da derneğe giyim desteğinde bulunan Aksaray Ünlüler Giyim mağazasına ve mağaza sahipleri Murat Ünlü ile Mehmet Ünlü kardeşlere teşekkür etti.
Koçak yaptığı açıklamada, merhum Hakkı Ünlü’nün hayır geleneğini sürdüren Ünlü ailesinin, şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını vurguladı. Ünlü kardeşlerin sunduğu destek sayesinde şehit yakınlarının mutlu edildiğini belirten Koçak, şu ifadeleri kullandı:
“Aksaray Ünlüler Giyim mağazası her zaman olduğu gibi yine derneğimize giyim desteğinde bulundu. Merhum Hakkı Ünlü’nün oğlu Murat ve Mehmet Ünlü’ye, aziz şehitlerimizin kıymetli emanetlerini hatırladıkları ve onları yalnız bırakmadıkları için şahsım ve tüm şehit yakınlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırsever kardeşlerim iyi ki varsınız, Rabbim sizleri var etsin. Bizleri unutmayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Başta merhum Hakkı Ünlü olmak üzere tüm geçmişlerinizin ruhu şad olsun. Saygılarımla.”
Dernek Başkanı Hüseyin Koçak, şehit ailelerine verilen her türlü desteğin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, toplumun bu hassasiyeti devam ettirmesinin önemine dikkat çekti.
11275,55%0,33
42,59% 0,03
49,67% 0,25
5752,15% -0,26
9278,67% 0,00
Zonguldak
10.12.2025