Aksaray Radyocular ve Televizyoncular Derneği Başkanı Talat Belge ve Yönetim Kurulu Üyeleri "6 Mayıs Günya Radyocular Günü" nedeniylebelediye başkanı Evren Dinçer´i ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Evren Dinçer; Makamında kabul ettiği radyo temsilcilerinin ?Radyocuların Gününü´ tebrik ederek radyo yayıncılığı üzerine bir süre sohbet etti. Başkan Dinçer; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, radyoların birçok alanda kültürel hayatın vazgeçilmezi olduğunu kaydetti.
Aksaray Radyocular ve Televizyoncular Derneği Başkanı Talat Belge yaptığı konuşmada; 6 Mayıs dünya Radyocular Günü" olması nedeniyle yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte başkanımızı ziyaret ettik. Türkiye´de radyo yayıncılığı, bundan tam 92 yıl önce, 6 Mayıs 1927´de başladı. Türkiye´de halen 1000´in üzerinde ulusal ve yerel radyo yayın yapıyor. Türk radyoculuğu bugün 92. yaşını kutluyor? dedi.
Aksaray Radyocular ve Televizyoncular Derneği Başkanı Talat Belge, günün anısına Belediye Başkanı Evren Dinçer´e nostaljik radyo hediye etti.
17132,20%0,11
43,72% 0,19
51,92% -0,02
7075,01% 2,56
11673,05% -0,41
Zonguldak
16.02.2026