Aksaray Nevşehir Karayolunda Kaza;1 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı

Aksaray Nevşehir Karayolunda Kaza;1 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı

Aksaray-Nevşehir karayolunda iki otomobil çarpıştı. Talihsiz kazada1 kişi hayatını kaybetti birisi ağır 3 kişi de yaralandı.Kaza bugün saat 23:45 sıralarında Aksaray-Nevşehir karayolu Saratlı Beldesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aksaray istikametinden Nevşehir istikametine gitmekte olan bir otomobil ile Saratlı istikametinden anayola çıkmak isteyen bir başka otomobil çarpıştı.

Meydana gelen kazada otomobillerde bulunan bir kişi hayatını kaybederken, birisi ağır 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri kaza mahallinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Yaralı vatandaşlar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından bir yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
TÜRKİYE İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ (TİGAD) GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL’DEN TASARRUF TEBDİBİRLERİNDEKİ MEDYA KISITLAMALARINA SERT TEPKİ!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor