Tarih: 05.10.2022 13:43

Aksaray jandarması kaybolan koyunları bularak sahibine teslim etti

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi Bozcayurt köyünde ikamet eden Y.U. isimli şahıs Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat bulunarak, kendisine ait (12) adet küçükbaş (koyun) hayvanı otlatmak amacıyla köyün merasına başıboş olarak bıraktığını, daha sonra hayvanlarını bulamadığını beyan ederek hayvanlarının bulunması için yardım talebinde bulunmuştur.

Hayvanların bulunması için çalışma başlatan Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, hayvanların kaybolduğu bölgede havadan dron destekli yapılan kapsamlı aramalar neticesinde (12) adet küçükbaş (Koyun) hayvan Güzelyurt İlçesi Akyamaç Mahallesi Armutlu Mevkiinde arazide başıboş bir şekilde bulunarak, sahibine tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, küçük ve büyükbaş hayvan hırsızlıklarının önlenmesi, aydınlatılması ve faillerin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi konusunda kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —