Aksaray İş Dünyası Terörü Lanetledi

Aksaray İş Dünyası Terörü Lanetledi

Aksaray İş Dünyası Terörü Lanetledi

Atatürk Havalimanı´nda Dış Hatlar Terminali´nde, dış hatlar gidiş, dış hatlar geliş ve havalimanının otoparkı olmak üzere 3 ayrı noktada patlama meydana gelmesi ile birlikte 36 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sonucu teröre tepkiler çığ gibi artarken, İlimizin Sanayi ve Tarım sektöründeki temsilcileri olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Ticaret Borsası´nın Başkanları terörü sert bir dille eleştirdi.

Aksaray İş Dünyasının Liderleri ortak bir dille saldırıları lanetlerken yapılan açıklama da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilendi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ ?  TERÖR KARANLIK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ?

Ülkemizin çok zor günlerden geçtiğini ve terör örgütü mensuplarının hain saldırılar ile karşı karşıya kaldığının altını çizen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da, ? Ülkemiz geçtiğimiz Salı akşamı İstanbul Atatürk Havalimanı´ndan gelen saldırı haberi ile sarsılmıştır.

Saatler 22.00´ı gösterdiğinde havalimanının dış hatlar terminalinde önce silah, ardında da patlama sesleri duyulmuş ve terör karanlık yüzünü İstanbul´da bir kez daha göstermiştir.

Kadın, Erkek, Çoluk çocuk ayırımı yapmadan masum sivil vatandaşların bulunduğu alanda yapılan bu kanlı eylem aslında ülkemize değil tüm Dünya Ülkelerine yapılmıştır.  Saldırının yapıldığı yer olan Atatürk Havalimanın Dış Hatlar Terminaline bakıldığında, Terör Örgütü Dış Dünya´ya sözde Türkiye´de güvende değilsiniz mesajı vermek istemiştir.  Buna benzer saldırılar çok değil geçtiğimiz aylarda Brüksel´de, Paris´te, Londra´da ve birçok Avrupa Ülkesinde de meydana gelmiştir. Yani Terörün ne zaman ve nerede olacağını hiçbir zaman bilinemez. Bu yüzden Dünya bu hain saldırıya karşı birlik olmalıdır.

Bugün bizim yüreklerimizi yakan terör yarın herhangi bir ülkede yürekleri yakabilir.  11 Ayın sultanı olan Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız ve bayram heyecanı içerisine girdiğimi bu günlerde hain emellerin parçası olan Terör Örgütlerinin yapmış olduğu alçak ve kalleşçe gerçekleştiren İstanbul Atatürk Havalimanı´nda bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Aksaray İş Dünyası adına Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun ?Dedi.

BORSA BAŞKANI ÖZKÖK ?  İSTEDİKLERİNİ ELDE EDEMEYECEKLER ?

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise terörün hiçbir zaman ülkemizden istediğini elde edemeyeceğinin altını çizerken yapmış olduğu açıklama da; ?Son bir yıldır yeniden hortlayan ve Türkiye´ye acı yaşatmak ve bölmek için kanlı eylemler yapan terör örgütleri dün akşam kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi.

 Türkiye´nin yoğunluk bakımından en büyük havalimanı gelen üzerlerinde bomba sarılı 3 hain terörist, saat 22.00 sıralarında dış hatlar terminalinde masum insanları görmezden gelerek kanlı eylemlerini gerçekleştirmiştir.

Bu eylemlerin ana nedeni ülkemizi Dünya genelinde zor duruma düşürmek ve yükselişini engellemektir.  Bu saldırıların Ramazan Ayında yapılması saldırıyı düzenleyen grupların dini değerlere önem vermeden masum insanları katlettiğini ve terörün dini olmadığını bizlere bir kez daha göstermiştir.

Ülkemiz tarih boyunca birçok defa bu tür saldırılarla karşılaşmıştır fakat hiçbir zaman milletimiz bu tür oyunlarla saldırılarla emellerini gerçekleştirmek isteyen bu örgütlere sağduyuları ile istediklerini vermemiştir. Türkiye´yi bombalı eylemlerle korkutmak ve istediklerini yaptırmak isteyen içerdeki ve dışardaki düşmanlar bu isteklerinin karşılığını hiçbir zaman bulamayacaklardır. Türkiye bu tür saldırılarla korkacak ve tehditleri yerine getirecek bir ülke durumunda olmamıştır, olmayacaktır. Bu niyetlerle İstanbul Atatürk Havalimanı´nda bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun ?Dedi.



  • Pazartesi 25.2 ° / 20.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.9 ° / 20.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.7 ° / 19.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    10870,57%0,43
  • DOLAR

    40,79% 0,09
  • EURO

    47,75% 0,44
  • GRAM ALTIN

    4383,34% 0,13
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,08

Zonguldak

18.08.2025

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:26
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray’da Feci Kaza: Gurbetçi Ailenin Aracı Takla Attı, 1 Ölü 4 Yaralı

Hasan Dağı’nda Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası Başladı

Aksaray Valiliği’nden Bakım Merkezi İddialarına Cevap

CUMHURBAŞKANI ERDOĞANIN VERDİĞİ TALİMATIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİYLE AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİRYOLUNA BAŞLANACAK!

AKSARAY’DA GENÇLER BİLGİYLE YARIŞTI, DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TARIM DESTEKLİ SOSYAL PROJE

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Göztepe 2 1 0 1 3 4
6.Trabzonspor 1 1 0 0 1 3
7.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
8.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
9.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
10.Kayserispor 0 0 0 0 0 0
11.Beşiktaş 0 0 0 0 0 0
12.İstanbul Başakşehir 0 0 0 0 0 0
13.Kasımpaşa 1 0 1 0 -1 0
14.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Eyüpspor 1 0 1 0 -3 0
17.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0