Tarih: 30.04.2019 09:57

Aksaray İl Özel İdaresinde 1 Mayıs Programı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray İL Genel Meclis Başkanı M.Mehmet Tüzün, Yöneticiler,Sendika temsilcileri ve kurum işçileri il özel idaresinin lokalinde 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir araya geldiler.1 Mayıs İşçi Bayramı´nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Tüzün, şunları aktardı:

Öncelikle emeğiyle ve gücüyle değer üretmenin, helal ve alın teri ile kazanç içerisinde olan milyonlarca işçimiz bizim için vazgeçilmezdir. işçi, memur ve emek veren tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyorum. İnsan öğrenmek, üretmek, okumak, araştırmak, hayatını kazanmak, geçimini temin etmek, toplumda bir şeyler yapmak için emek sarf eder. ?Emek? insan için kutsaldır, en önemli sermayedir. Ürettiğidir, gururudur, varlığını ortaya koyabilme gücü ve saygı görmesinde bir vesiledir.

Başkan Mehmet Tüzün ; Birçok ülkede gördüğümüz gibi, böyle günler bir şölen havası içinde kutlanmalıdır. Gerilimlere ve üzücü olaylara sebebiyet vermemek için toplum olarak hepimiz ortak bir sorumluluk içinde hareket etmeli, her zaman gerilim ve karışıklıklardan medet uman tahrikçi kesimlere karşı uyanık olmalıyız. ?Bu duygularla bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nüzü kutluyor, tüm çalışanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum?.dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —