AKMÜB’ten Aksaray Spora Büyük Sponsorluk Ve Tam Destek

AKMÜB’ten Aksaray Spora Büyük Sponsorluk Ve Tam Destek

           Aksaray Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Güneş’i makamında ziyaret eden,Aksaray Spor kulübü Başkanı CEM ÇORAKÇI ve beraberindeki heyet, hoş bir sohbetin ardından,Aksaray spora destek istedi.
AKMÜB Başkanı FATİH GÜNEŞ ,yönetim kurlu üyeleri MUSTAFA GÜR ve ABDULLAH ERMİŞ önce tribündeki yerlerini almak için kombine biletlerini alarak destek oldular,ardından sponsorluk desteğinde bulundular. AKMÜB Başkanı FATİH GÜNEŞ futbolun içerisinden gelen bir isim olması ve futbola olan sevgisi ile şehrin takımına destekte bulunması siyah beyazlı camiada büyük bir mutlulukla karşılandı.
Aksaray’ın tanınmış iş adamları ve AKMÜB yönetim kurulu üyeleri MUSTAFA GÜR ve ABDULLAH ERMİŞ ‘de her zaman siyah beyazlı takıma sahip çıkacaklarını gösterdi.

         AKMÜB Yönetim Kurulu başkanı Fatih Güneş ’’2019-2020 Aksaray Belediye Spor, Spor Toto 3. Lig sezonuna, AKMÜB Ailesi olarak sponsorluğumuz Hayırlı Uğurlu olsun,
zorlu lig maratonunda Aksaray sporumuza başarılar dileriz,
Her daim Aksaray Sporumuzun,  maddi ve manevi yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Siyah beyazlılarda Kulüp Başkanı CEM ÇORAKÇI son günlerde iş adamlarında takıma büyük destek geldiğini ve bununda kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek son olarak komine ve büyük sponsorluk desteğinde bulunan AKMÜB Başkanı FATİH GÜNEŞ ,yönetim kurulu üyeleri MUSTAFA GÜR ve ABDULLAH ERMİŞ’ e teşekkür etti.

                ÇORAKÇI;bütün şehrin takımı benimseyip sahiplenmesini ve herkesin ilk olarak kombine biletlere önem vermelerini bir kombin bilet alarak takıma destek olmalarını istedi.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor