23 Haziran tarihinde yapılacak İstanbul B. Şehir Belediye seçimleriyle ilgili sadece Türkiye değil, dünya nefesini tutmuş sonucu beklerken, Ak Parti genel merkezin talimatlarıyla bütün il teşkilat yöneticileri ve Ak Parti´nin Belediye Başkanları İstanbul´da Binali Yıldırım´a desteğe çağrılmıştı.
Ak parti Aksaray yöneticileri olarak il Başkanı Hüseyin Altınsoy başta olmak üzere İl belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez ilçe Başkanı Hamza Aktürk ve digger yöneticiler İstanbul´da Aksaraylılar ile görüşerek Ak parti adayı Yıldırım´ın desteklenmesi yolunda girişimlerde bulunuyorlar.
Aksaraylıların oluşturduğu sosyal dernekler ziyaret ediliyor, başkanlarla temasa geçiliyor çalışmalara hız kazandırılarak sokakta kim varsa herkese Ak Parti adayı Binali Yıldırım´a destek için çalıştıkları bildiriliyor.
Bu arada eski milletvekillerimizden Ahmet Yaşar, otelinde ziyaret edilerek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Fırsat buldukça İstanbul´un güzellikleri olan camiler ve tarihi eserleri de ziyaret eden Aksaray heyeti, ne zamana kadar İstanbul´da kalacakları yolunda henüz bir bilgi akışı sağlanmadığı bildirildi.
14186,29%0,14
42,82% 0,04
50,72% 0,71
6174,86% 1,08
9937,22% 1,89
Zonguldak
23.12.2025