Başlık
AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerinden Hamza Aktürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerinden Hamza Aktürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Aksaray İl Başkanlığına yeniden seçilen Hamza Aktürk’e, AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır ve meclis üyeleri tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır ve meclis üyeleri, Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönem için başarı dileklerini iletti. Görüşmede, birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, AK Parti’nin Aksaray’daki çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından Meclis Başkanı Latif Ağır yaptığı açıklamada; “İl Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetim ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Aksaray’ımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Hamza Aktürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti. Aktürk, AK Parti teşkilatı olarak Aksaray’a hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Kategoriden Haberler
- Cuma 12.6 ° / 7.5 ° Güneşli
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,27% 0,15
-
GRAM ALTIN
6296,53% 0,81
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Zonguldak
27.03.2026
- İMSAK 05:23
- GÜNEŞ 06:49
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:30
- YATSI 20:51





