Ak Kadrolar Yüzlerce Memurla Buluştu

Ak Kadrolar Yüzlerce Memurla Buluştu

Ak Kadrolar Yüzlerce Memurla Buluştu

 

            Eğitim Bir Sen Aksaray Şubesi tarafından organize edilen 6 aylık İl Divan Toplantısı, özel bir tesiste gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ile başlayan programa yüzlerce sendika üyesi katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, öğretmenlerin mesleki önemine değinerek, ?Biz Allah´ın ilk emri olan "oku" ile başlayan İslam medeniyetinin temel dinamiği olan bir milletiz. Gerçekten bizim hayatımızın en önemli yeri eğitim. Dün okul sırasındaydık, bugün Allah bize buraları nasip etti. Uzun vadeli bir iş yapıyorsunuz. Belki dönem dönem bize kırılıyor da olabilirsiniz, ama dünya toplumunda teşkilatlarımızın ana çatısını değerli öğretmenlerimiz oluşturmaktadır? şeklinde konuştu.

 

 

"İŞİN CİDDİYETİNİ LÜTFEN HERKESE ANLATALIM"

 

Programda konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, yaklaşan seçime az bir zaman kala heyecanlarının arttığını belirterek, ?1 Kasım´a az bir zaman kala heyecanımız artıyor. Bizim hedefimiz 3-0?ı gerçekleştirmek. Türkiye´de de tek başına iktidar olmak. Bunun için dua istiyor, destek istiyoruz. Halkımız buna inanmış. Her yeri geziyoruz ve hepsinde de net bir ifade var; ´Bu ülke Ak Parti tarafından yönetilmezse başka yönetebilecek hiç bir parti yok.´ Gönülden inanın ki, 3-0?ın burada olduğunu görüyorum ve inanıyorum. Özellikle bu durumdan esnafımız çok etkilendi. Dükkân fiyatları artıyor, aldığı ürünlerin fiyatları artıyor. Bunları esnaflarımız söyledi bize. Memurlarımızın da biraz daha işin farkına vararak, inşallah gidebileceğimiz her yere gidip bu işin ciddiyetini hatırlatmalıyız. Resmen Kurtuluş Savaşı´nın içindeyiz. O zaman cephede silahla savaşılıyordu; ama şu anda da küçük bir örneğini yaşıyoruz? dedi.

 

 

"AK PARTİ´NİN KADERİ, TÜRKİYE´NİN KADERİYLE ÖZDEŞLEŞMİŞ"

 

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti de konuşmasında tek başına iktidar olabilecek tek bir parti olduğunun ve bunun da Ak Parti olduğunun altını çizerek, ?Türkiye´nin kaderiyle Ak Parti´nin kaderi özdeşleşmiş. Ak Parti kaybederse Türkiye, Türkiye kaybederse herkes kaybeder. Memurlarımız bizim için çok önemli. Bunu artık kendi kaderimiz olarak görmeliyiz.? Dedi.

 

 

"YA AK PARTİ DİYECEĞİZ YA DA ARAYIŞLARI SEÇECEĞİZ"

 

AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ise konuşmasında Türkiye´nin 1 Kasım´da çok ciddi bir seçime gittiğini belirterek, ?7 Haziran´da Türkiye bir şekilde sandık yoluyla adeta kendi kendinin üzerine kapaklandı. Şöyle siyasi tarihi geriye doğru bir tarayın. Demokrasilerde sandık, yönetimi ortaya çıkarmak için ortaya konulur. Eğer o çıkmazsa istikrarsızlık ortaya çıkar. Seçime, ülkeyi idare edecek bir hükümet çıkartmak için gidilir. 7 Haziran´da olmadı ama şimdi tekrarlıyoruz. Anayasamıza konan bir hükümden yola çıkarak bunu yapıyoruz. Yani demokrasi işliyor. Milletler, kendisi için karar verme imkânını elinden kaybetmediği sürece çıkış yolunu bir şekilde bulur. Milletin hakkının elinden alınmaması için, milletin üzerindeki vesayetlerin alınmaması için 13 yılda çok ciddi çalışmalar yapıldı. Ak Parti iktidarı bu vesayetlerin hepsini kaldırdı. Ekmeğimiz, ülkemiz, huzur ve güvenimiz, geleceğimiz için söylüyoruz; Tarih bizi öyle bir noktaya getirdi ki, ya AK Parti´yi seçeceğiz ya da arayışları devam ettirmeyi seçeceğiz ve burada da sıkıntı devam edecek. Şu anda Türkiye´de sabırlı bir şekilde verilmiş bir kararın bekleyişi var. 1 Kasım´da ortaya konan sandık ile daha önce tarihimizde aştığımız dar boğazlar gibi, bu dar boğazları da aşacağız inşallah. Türkiye´nin sıkıştığı bu darboğazdan çıkıp yoluna devam etmesi olarak görün bunu. Milletin kendi içinden, kendi istikbali ile ilgili bir karar verme işidir bu. Sizlerden ricam, devlet memuriyetliğinin bir rahatlığı vardır ve bunun bir de sahipliği vardır. Siz ülkenin aynı zamanda sahibisiniz, eşiniz, dostunuz. Bu duruma farklı bakılabilir, ama siz bunu bir seçim olarak değil, bir afet olacak da onu haber veriyormuş gibi anlatın.? Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"7 HAZİRAN´DA MİLLETİMİZ BİZE BİR MESAJ VERDİ"

 

AK Parti Grup Başkanvekili, Aksaray Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, Türkiye´nin; memleketin büyümesi, gelişmesi için Ak Parti´nin tek başına iktidarının şart olduğunu belirterek, ?Öğretmenlerim, eğitimin bugün ne kadar önemli olduğunu gördük. Sanayileşen, tarım ve hayvancılıkta büyüyen Aksaray´ımızda ve büyüyen Türkiye´mizde tüm gelişmeleri iyileştirecek tek şey insan. Ülkemizin güzel ve iyi insanlara ihtiyacı var. Bu nedenle siz öğretmenlerimizle; o insanları yetiştirecek insanlarla bir arada bulunmaktan çok mutlu oldum. Türkiye olarak çok güzel nesiller yetiştirmeliyiz. Değerlerini dışarıda bırakıp onlara hizmet etmek değil, kendi ülkemizi geliştirip büyütecek nesiller yetiştirmeliyiz. Bu da siz değerli öğretmenlerimizin elinde. Ülkemizde 13 yıllık tek başına iktidarın arkasından 7 Haziran seçimini yaşadık. Burada bize, ortaya Türkiye olarak bir tablo kondu. Bize milletimiz bir mesaj verdi. 7 Haziran´dan bugüne kadar bir hükümet kurmak mümkün olmadı. Malum partinin blok siyaseti, Bahçeli´nin olmaz tavırları ve diğer partiyi hiç görüşmedik zaten. Ama hükumetsiz kalmadık. Şimdi yeniden bir seçime gidiyoruz. 13 yılda çok önemli değişim ve dönüşümler yaşadık. Geldiğimiz kritik noktada bu gelişmelerin devamına mı; artarak devamına mı, yoksa Allah göstermesin malum sıkıntılara mı gideceğiz onun karanını vereceğiz. Bu istikrarsızlığı gidermeliyiz diye her zaman söyledik ve söylüyoruz. Bu kazanımlar eğer istikrar olmazsa, tek başına Ak Parti olmazsa sürdürülebilir de olmaz. Onun için ben aziz milletimizin takdirine yürekten inanıyorum. 2002´den beri, bugüne kadar bütün demokrasi dışı denemelere rağmen iktidara geldik, hizmeti bu engellere rağmen ürettik. 7 Haziran şunu gösterdi ki, Türkiye´de 3 dönemde alınan tek başına iktidarla artık koalisyon yapılamayacağı 7 Haziran´da ortaya çıktı. Bu mesele artık memleket meselesi oldu. 2023 hedeflerinin, dünyanın ilk on ekonomisi içinde olmak, kendi milli araçlarını ve silahlarını yaparak ülkemizin gelişmesi, yeniden huzur ve güvenliğe, büyümeye ve gelişmeye devam etmesi ve tüm bunların artması için 1 oy bile önemli. İnşallah Türkiye de, Aksaray´ımız da kazanacak.? Diye konuştu.

 

 

"ÜLKEMİZİN GELECEĞE TAŞINMASINDA İNSANIMIZIN ÜMİDİ OLACAĞIZ"

 

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ise Memur Sen ve Eğitim Bir Sen´in Türkiye´nin en güçlü konfederasyonu olduğunu belirterek, ?Eğitim Bir Sen ve Memur Sen memur sendikacılığında farklı bir kilometre taşının adresidir. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir ülkesinde rekabetli bir ortamda bütün hizmet kollarında yetkili olan başka bir konfederasyon yoktur. Bu konfederasyonu bu günlere taşıyan sizleri kutluyorum. Bunun anlamı şu, özellikle şunu anlamamız gerekiyor. Sizler, bu ülkenin yetiştirdiği en önemli kadroları oluşturmaktasınız. Üniversitelerimizdeki hocalarımızdan, kurumlarımızdaki memur arkadaşlarımıza kadar hep birlikte bu ülkenin yetiştirmiş olduğu en önemli birikimli kesimi temsil etmektesiniz. Sizin bu temsil ettiğiniz misyon aynı zamanda bu ülkenin geleceği adına yapılacak her şeyin teminatıdır. Bunun için de sorumluluğumuz başka sivil toplum örgütleri ile veya organizasyonları ile mukayese edilemez. Bunun için de bu bilinçle hareket etmek durumundayız. Yine bir başka boyutuyla, bu ülkenin hizmet etme alanının memur yapılanması içinde görev yapan sizler aynı zamanda ülkenin en örgütlü yapısı, yani 850 bin üyesiyle Türkiye´nin en örgütlü, en güçlü organizasyonunu ve oluşumunu temin ediyorsunuz. Bu ülkenin geleceği adına kim bir sorumluluk üstlenecekse onun adresi olduğumuzun bilinciyle hareket etmek durumundayız. Bunun için de sizlere özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Dün 1,2,3,5 derken bu günlere geldik. Ama bugün bu geldiğimiz güç ve bu geldiğimiz nokta ile önümüzdeki yeni ufuklara hep birlikte koşacağız, ülkemizin yeniden yapılanması süreçlerinde, ülkemizin geleceğe taşınmasında insanımızın ümidi olmaya devam edeceğiz. Biz yalnız başına, herkes bir şeyle meşgul oluyor, biz de sendikacılık yapalım diye bu işi yapmıyoruz. İnsanlık ailesi zaman zaman bir takım sıkıntılı dönemler yaşar. Ama onlara çıkış gösterecek birilerinin olduğu bir dünyanın varlığını göstermek mecburiyetindeyiz.? Dedi.

 

Programa Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Doç.Dr.Mustafa Serdengeçti, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.



  • Çarşamba 20.5 ° / 8.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.7 ° / 10 ° false
  • Cuma 25.7 ° / 11.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,05
  • EURO

    34,93% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2448,65% 0,11
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00

Aksaray

15.05.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:45
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

EMİRDAĞLI BİLGİN ÖZÇİTÇİ TÜRKİYE İNTERNET GAZETECİERİ DERNEĞİ (TİGAD) AVRUPA TEMSİLCİSİ OLDU

EMİRDAĞLI BİLGİN ÖZÇİTÇİ TÜRKİYE İNTERNET GAZETECİERİ DERNEĞİ (TİGAD) AVRUPA TEMSİLCİSİ OLDU

Iğdır Üniversitesi Öğrencileri Filistin İçin Çadır Nöbetinde!

ASÜ’DE ŞENLİK BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, FATİH MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURAN DUVARLAR SANATSAL FİGÜRLERLE SÜSLENİYOR

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
8.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
9.Sivasspor 36 12 12 12 -10 48
10.Antalyaspor 36 11 13 12 -6 45
11.Adana Demirspor 36 10 12 14 -2 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 36 4 25 7 -45 16