Tarih: 21.05.2024 23:53

DİJİTAL MEDYANIN NABZI BATMAN'DA ATACAK

Facebook Twitter Linked-in

*Batman Valiliği ve TİGADA iş birliğiyle düzenlenecek çalış tayda başta dijital medyanın dünü, bugünü ve yarınıyla güvenliği gibi konular ele alınacak.

 

 

 Türkiye’nin Dijital medyasının geleceği geçmişinin analiziyle Batman’da konunun uzmanları ve Türkiye genelinden katılacak medya mensupları ile birlikte masaya yatırılacak.

   Batman Valiliği ev sahipliğinde Valilik ve TİGAD( Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği ) Genel merkezi tarafından Cuma günü birlikte gerçekleştirilecek çalış tayda;

Bedia Teymur” İnternet Gazeteciliğinin Dünü ve Bugünü”, Mustafa İlker Yücel “Dijital Medya ve Güvenilir Habercilik”, Meryem Nas Mercan “Geleneksel Medya’dan Genel Medyaya Geçiş “,Mustafa Biçer” Ajans Haberciliği ve İnternet Medyası”, Gözde Öztürk” Sorunsuz İletişim, Etkin ve Yetkin İletişim” ,Uğurcan Gökçe” Sosyal Medya İhbar Hattı  ve TV Gazeteciliği” konularını dile getirirken, Aslı Köseoğlu” Dijital Çağda Yerel(Mahalli) Medya Fırsatları ve Tehditleri “konusunu masaya yatırılacak.

   Vali Ekrem Canalp ile TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’inde birer konuşma yapmaları beklenen çalış tay  şehir merkezi, Hasankeyf kültürel gezisi ve Valilik tarafından belirlenen diğer programlarla devam edecek. (Haber Ali Genç Aksaray)

 

 

                                                                          Batman Valisi Ekrem Canalp

 

 

 

                                                     Tigad Genel Başkanı Okan Geçgel

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —