AKSARAY JANDARMASI ARANAN 20 KİŞİYİ YAKALADI!

                     AKSARAY JANDARMASI ARANAN 20 KİŞİYİ YAKALADI!

AKSARAY JANDARMASI ARANAN 20 KİŞİYİ YAKALADI!

    Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesi gayesiyle yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 20 kişi yakalandı.

       Valilik Basın ve Halkla İlişkiler  müdürlüğünden bu konuda yapılan açıklamada;

      Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından sorumluluk alanı içerisinde 25 Kasım 2023 günü icra edilen Huzur ve Güven Uygulaması gerçekleştirildi.

   Bu uygulamada  “Hırsızlık” suçundan (6) şahıs, “Yaralama” suçundan (1) şahıs, “Dolandırıcılık” suçundan (1) şahıs, “Konut/İşyeri Dokunulmazlığını İhlal” suçundan (2) şahıs, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” suçundan (3) şahıs.

     “Hakaret” suçundan (1) şahıs, “Silahla Tehdit” suçundan (1) şahıs, “Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan (3) şahıs, “Israrlı Takip” suçundan (1) şahıs, “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçundan (1) şahıs olmak üzere toplamda (20) şahıs yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilenlerden 6 sı tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

                Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” denildi

 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor