19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajları

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajları

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajları

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Aydoğdu şunları söylediç19 Mayıs 1919; Türk Milleti´nin birlik ve beraberlik içinde bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gündür.

Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyorum.

Vali Aykut Pekmez´in 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Aksaray Valisi Aykut Pekmez 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı Pekmez Mesajında şunları söyledi."19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı? Mesajı Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan ve Büyük Atatürk tarafından gençliğe armağan edilen 19 Mayıs gününde, Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını her yıl olduğu gibi bu yıl da milletçe coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs 1919 tarihi, milletine güvenen ve inanan bir kahramanın, bir dâhinin Mustafa Kemal Atatürk´ün, Kurtuluş Savışı´nı başlatmak üzere Samsun´dan Anadolu topraklarına ayak bastığı gündür. Büyük Önder Atatürk´ün, 19 Mayıs tarihini gençlere armağan etmesi, Türk gençliğine olan inancını ve güvenini göstermektedir. Sevgili Gençler sizlere düşen en büyük görev; bu aziz vatanı geliştirerek, güzelleştirerek tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan sizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek en başta gelen görevinizdir. Biz, gençlerimize güveniyor, onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye´mizin aydınlık geleceğini görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın ?19 Mayıs Atatürk´ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı? nı kutluyor, gençlerimizi sevgiyle kucaklıyorum.

BAŞKAN YAZGI ?GENÇLİK BİR MİLLETİN GELECEĞİDİR? ?19 Mayıs 1919 ?da milletimizin şanlı tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır.?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yazgı mesajında, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini yaktığı 19 Mayıs 1919´un, esarete hiçbir vakit boyun eğmemiş, hürriyete tutkun necip milletin yeniden ayağa kalktığı ve cumhuriyetin temellerinin atıldığı tarih olduğunu belirtti.

Başkan Yazgı açıklamasında şu görüşlere yer verdi;?19 Mayıs 1919´da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a giderek başlattığı milli mücadelenin 99. yıl dönümünü ?Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ?olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Milletlerin tarihinde önemli milatlar vardır, 19 Mayıs 1919 ?da milletimizin şanlı tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. İşgal kuvvetlerine karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde azim ve inançla başlayan bağımsızlık yürüyüşü, birlik ve beraberlikle, aynı hedef ve idealler etrafında kenetlenen milletimizin kendi küllerinden yeniden doğuşunun sembolü olan bu tarihten sonra bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine dalga dalga yayılmıştır. Aziz milletimiz bu mücadeleyle milli birlik ve bağımsızlığını her türlü bedelini ödeyerek tekrar kazanmış, gençliğine ve geleceğine böylesine bir cennet vatanı miras bırakmıştır. Geldiğimiz noktada gençlerimizin ecdadının topla tüfekle ve aziz şehitlerimizin kanlarıyla koruduğu bu vatanı, ilimle irfanla korumaya devam ettiğini görüyor olmak ayrı bir mutluluktur. Gençlik bir milletin yarınıdır, geleceğidir. Nitelikli, bilgili ideal sahibi gençlerimiz olduğu sürece geleceğe umutla bakabiliriz. Aziz milletimiz, birlik ve beraberlikle her türlü zorluğun üstesinden gelmiştir.

Bu duygularla, gençlerimizle birlikte aziz milletimizin, Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.?

 ?İL BAŞKANI ALTINSOY´UN, 19 MAYIS MESAJI? ?GENÇLERİMİZ İÇİN HER TÜRLÜ İMKÂNI SEFERBER EDİYORUZ?

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda "Gençlerimiz için her türlü imkânı seferber ediyoruz. Biz milli servet olarak gördüğümüz gençlerimize sonsuza dek güveniyoruz" dedi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, ?Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini yaktığı 19 Mayıs 1919, ezelden beri hür yaşamış olan Aziz Milletimizin yeniden şahlanarak ayağa kalktığı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarih olmuştur. Samsun´da atılan tarihi adımın heyecanı, dalga dalga Anadolu´ya yayıldı. Bu sayede, vatanın işgalden kurtarılması için azimli ve kararlı bir mücadele başlatıldı. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbâlimiz olan gençlere armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır.

Bu anlamda bizler, geleceğimiz olan gençlerin çok daha iyi imkânlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimize her türlü imkânı seferber ediyoruz. Biz milli servet olarak gördüğümüz gençlerimize sonsuza dek güveniyoruz. Kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı bu günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyorum? ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa ÇÖLKESEN, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Çölkesen Mesajında şunları söyledi.?´19 Mayıs 1919 Türk Milletinin adeta yeniden doğduğu kutlu bir gündür. Mazlum ve davasında haklı bir milletin zulme ve eziyete karşı başkaldırısı olan 19 Mayıs, necip milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir. Atatürk, bir yandan bu günün anlam ve öneminin Türk Gençliği tarafından iyi kavranması için bu kutlu günü onlara armağan etmiş, diğer yandan da ülkemizin geleceğini her zaman güvendiği ve inandığı Türk gençliğine emanet etmiştir. Gençlerimiz bu ülkenin sadece zenginliği değil, aynı zamanda geleceği, dinamizmi ve geleceğe olan güvenidir. Türkiye, Türk Gençliğinin ellerinde daha da büyüyüp gelişecektir. Ne mutlu ki milletimiz mücadele azmini, birlik ve bütünlüğünü, 19 Mayıs 1919´daki gibi diri tutmakta, yıllar önce yeniden ateşlenen bağımsızlık meşalesi, gelecekte de bizlere ışık tutmaktadır. Türk Vatanı üzerinde hesapları olanlar ve onların yerli işbirlikçileri bilmelidirler ki; dün milli mücadeleyi veren kahraman neslin bugünkü ülkücü torunları gerektiğinde vatan müdafaası vermekten çekinmeyecektir. Türk Gençliği, Türk tarihinin kendisine yüklediği ağır misyonun farkındadır ve bu misyonun gereğini yerine getirme kararlılığı, azmi, cesareti ve kudreti kendisinde mevcuttur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Milli Mücadele Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, Allah´tan rahmet diler, Milletimizin ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlarım?

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş , 19 MAYIS MESAJI YAYINLADI

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türemiş, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Dünyada bu denli gurur günü yaşayan ender ülkelerden olduğumuzu dile getiren Türemiş, mesajında şunları dile getirdi:

?19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nın coşkusunu yaşıyoruz. Dünya´da çok az Ulusa nasip olacak gurur günlerimiz var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 99 yıl önce Samsun´da yaktığı özgürlük meşalesi bağımsız Türkiye Cumhuriyetine giden yolun kilometre taşıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dört bir yanı işgal edilmiş, ordusu ve askeri dağıtılmış bir ülkenin yılgınlığa hiç düşmemiş, geleceği planlayan, en karanlık anda bile ?Geldikleri Gibi Giderler´ diyebilen kurtarıcısıdır.

19 Mayıs kararlılık, azim ve mücadele demektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, genç Cumhuriyetimizin en dinamik bireyleri olan Türk gençliğinin her ne şartta olursa olsun bu vasıfları bünyesinde barındırdığına inandığı için 19 Mayıs´ı, gençlerimize armağan etmiştir. Hiç şüphesiz ki, gençlerimiz, Cumhuriyetimizin çağdaş uygarlık yolunda hak ettiği hedefe ulaşabilmesinde en büyük güvencemizdir. Gençlerimiz bu değerli emaneti ilelebet korumak ve gelecek nesillere daha görkemli bir şekilde aktarmak adına çok çalışıp, kendilerini bilimsel ve kültürel anlamda çok iyi yetiştirmelidirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.?

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AKTÜRK´ÜN, 19 MAYIS MESAJI ?19 MAYIS CUMHURİYETİMİZİN, GENÇLERİMİZİN OMUZLARINDA YÜKSELECEĞİNİN SİMGESİDİR?

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

Aktürk, ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, istiklal mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun´a ayak bastığı 19 Mayıs günü, milli hafızamız için çok önemli bir gündür. Tarih boyunca kurduğu devletler ve medeniyetlerle insanlığa hizmet eden milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için Samsun´dan başlatılan mücadeleye en çok istikbalimizin teminatı gençlerimiz sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edeceklerdir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi son derece anlamlıdır. Zira istiklal şuuruyla yetişmiş olan gençlerimiz, istikbalimizin de sembolü ve güvencesidir. Bu bakımdan, bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimize çok daha kalkınmış, çok daha demokratik, çok daha özgür bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda Türkiye´mizin aydınlık geleceğini görüyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlık yolunda milli mücadeleyi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüren milletimiz, birbirine kenetlenerek büyük bir diriliş gerçekleştirmiştir. 19 Mayıs Cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin simgesidir. Sizlerin Türk milletinin bir bireyi olmanın verdiği gururla, sorumluluklarınızı yerine getirmek, ülkeniz yönünden en iyisini yapmak için hiçbir özveriden kaçınmayacağınıza inancımız sonsuzdur. Her geçen gün artan eğitim seviyeleri, gelişen vizyonları ve siyasetimizde artan etkinlikleriyle gençlerimiz ülkemizin en büyük teminatıdır.

Bu anlamlı günde tek yürek olan gençlerimiz ile daha yürüyecek çok yolumuzun olduğunu belirterek, bütün gençlerimizin bayramını kutluyor, Kurtuluş Savaşı´nın tüm kahramanlarını şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum"dedi.

Aksaray Barosu Başkanı Av. Beytullah COŞKUN´un 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah COŞKUN 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 99.Yıldönümünde yayınlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadeler yer verdi.

Şan ve şereflerle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından 19 Mayıs 1919´un 99.yıldönümü kutlu olsun. Aziz vatanımızın işgale uğradığı bir dönemde şanlı Türk tarihinden ve soylu milletimizden aldıkları güçle Samsun´da bağımsızlık meşalesini yaktıkları o kutlu günün üzerinden 99 yıl geçmiştir. Ancak geçen 99 yılda; 19 Mayıs 1919 öneminden hiçbir şey kaybetmemiş aksine zor zamanlarda Türk Milletinin hürriyet aşkının ve sarsılmaz gücünün nişanesi olarak milletimize güç vermiştir ki bunun son örneği 15 Temmuz hain darbe girişiminde bu asil ruh kendini göstermiştir.

Aziz milletimiz tarihin her döneminde karşı karşıya kaldığı zor ve sıkıntılı şartları aşmış, kara bulutları üzerinden dağıtmayı bilmiştir. Türk tarihi şanlı zaferler ve fetihlerle dolu bir kahramanlıklar tarihidir. Aziz milletimiz, tarih boyu büyük devletler kurmuş ve gittiği yerlerde iz bırakan medeniyetler oluşturmuşlardır.

Mazlum ve davasında haklı bir milletin zulme ve eziyete karşı başkaldırısı olan 19 Mayıs, soylu milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Aksaray Barosu adına 19 Mayıs 1919´un; 99. yıldönümünde aziz milletimizin ve Türk gençliğinin Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nı en içten duygularımla kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.



  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray da bir kişi gasp ettiği şahsı darp ederek yaraladı

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

Aksaray da DEAŞ Mensubu bir kişi yaralandı

ÇOCUK AKTİVİTE MERKEZİNDE BAHAR KURSLARI BAŞLIYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16