Tarih: 09.08.2025 14:05

TİGAD Genel Başkanı Geçgel, kaza geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu yaralandı.

Yapılan muayene ve tetkiklerde kuyruk sokumu kemiğinde kırık tespit edilen Geçgel'in tedavisi evde devam ediyor.

 Yaşanan olayın ardından TİGAD camiası, üyeler ve meslektaşları Genel Başkan Geçgel'e geçmiş olsun dileklerini iletirken, sağlık durumunun iyiye gittiği ve hayati risk taşımadığı öğrenildi. 

Geçgel'in, tedavi süreci boyunca TİGAD'ın çalışmalarını uzaktan takip edeceği ifade edildi. 

 TİGAD Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Okan Geçgel'in sağlık durumu yakından takip edilmekte olup, tedavi süreci hekimlerin kontrolünde devam etmektedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ediyoruz"ifadelerine yer verildi.

 

TİGAD Başkanı Geçgel:

 Aksaray olay. com ailesi ve TİGAD Aksaray il ve ilçe temsicilieri olarak Genel Başkanımız Okan Geçgel'e Allah(c.c.) dan  şifalar niyaz ediyor ,geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —