Menü Aksaray Olay | Aksaray Olayları | aksaray haber | aksaray haberleri | son dakika aksaray haberleri |aksaray68|68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri | Aksaray Haber | son dakika aksaray haberleri | aksaray68haber | aksaray gazetesi
Tarih: 29.07.2025 16:46
Hollanda'dan ATSO’ya Önemli Ziyaret: Hart voor Den Haag Partisi Başkanı Richard de Mos Aksaray’da

Hollanda'dan ATSO’ya Önemli Ziyaret: Hart voor Den Haag Partisi Başkanı Richard de Mos Aksaray’da

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), uluslararası ilişkiler kapsamında önemli bir temasa daha ev sahipliği yaptı. Hollanda'nın önde gelen siyasi partilerinden biri olan Hart voor Den Haag Partisi'nin Genel Başkanı Richard de Mos ve beraberindeki heyet, ATSO'yu ziyaret etti.

Ziyarete; Den Haag Belediye Meclis Üyesi İsmet Bingöl, iş insanı ve politikacı Ayhan Pekdemir, Cem Sultan Özdemir, iş insanları Erdal Sarıkaya ve Serkan Laçin de katıldı. Heyet, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ATSO hizmet binasında karşılandı.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, Aksaray ile Hollanda'nın Den Haag (Lahey) şehri arasında kurulabilecek ticari iş birlikleri, ortak kalkınma projeleri ile kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, bu tür uluslararası temasların Aksaray'ın tanıtımı ve ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Hollanda ile güçlü bağlar kurmak ve özellikle Den Haag gibi önemli bir şehirle sürdürülebilir ilişkiler geliştirmek bizim için büyük bir fırsattır" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, Aksaray'ın uluslararası platformlarda görünürlüğünü artırmasının yanı sıra, iki şehir arasında uzun vadeli ve kalıcı iş birliklerinin temellerini atması açısından da önemli bir adım olduğu belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —