Tarih: 02.01.2026 11:41

Engelli ve eski hükümlülere hibe desteği artırıldı

Facebook Twitter Linked-in

İŞKUR Aksaray İl Müdürü Mahmut Akkuş: Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteğinin artırıldığını söyledi.

Başvurular Bugün Başladı – Son Tarih 16 Ocak
Aksaray Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mahmut Akkuş, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik sağlanan hibe destek programında yeni dönemin başladığını duyurdu. Akkuş, destek miktarlarının artırıldığını ve başvuruların bugün itibarıyla alınmaya başladığını belirtti.
Başvuruların 16 Ocak tarihine kadar kabul edileceğini ifade eden Akkuş, engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmalarına yönelik sağlanan bu desteğin istihdama önemli katkı sunduğunu söyledi.
İl Müdürü Akkuş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik uyguladığımız hibe desteğini artırdık. Yeni yılda da istihdama ve üretime tam destek olmaya devam edeceğiz. Erişilebilir ve etkin hizmetlerimiz ile dezavantajlı grupların hem iş hayatına hem de sosyal hayata katılımını güçlendiriyoruz."
Başvuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceği, detaylı bilgilere ise iskur.gov.tr ve engelsiz.iskur.gov.tr adreslerinden ulaşılabileceği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —