Ali Genç


İSTİKBALİMİZ RUH VE BEDEN SAĞLIĞI ANAYASA TEMİNATINDAKİ GENÇ NÜFUSUN ARTMASINDA!!!

İSTİKBALİMİZ RUH VE BEDEN SAĞLIĞI ANAYASA TEMİNATINDAKİ GENÇ NÜFUSUN ARTMASINDA!!!


   Yakın zamana kadar bize nüfus planlaması dayatılıyordu.

  Bunu bize dayatarak ülkemiz nüfusunun artmaması için akla gelen tüm kanalları kullanan hatta ülkemizin önemli bir gurubu aracılığıyla “Nüfus Planlaması Vakıfı” bile kurdular.

   Daha az çocuk için yakın zamana kadar çeşitli aparatlarla kadınların hamile kalmaması için sağlık ocaklarından ücretsiz hizmet verildi.

BİZE NÜFUS PLANLAMASI DAYATANLAR KENDİ ÜLKELERİNİN NÜFUSLARININ ARTIŞIN DAİME TEŞVİK ETTİLER!!!

   Bu vakfı kurduran emperyalistler kendi ülkelerinde ise bunun tam tersini yaptılar.

  Kendi nüfuslarının artması için başta her doğana muazzam maddi imkânların sağlanması için her yıl ülkelerinin gayri safi milli hasılasının öneli bir bölümünü doğacak bebeğin bakımı ile anne ve babanın bu bebek veya bebeklerine bakmaları için iyi bir işte çalışıyormuş gibi hem ekstra, ekstra maaşlar ve sigortalarına önemli kaynaklar ayırdılar.

   Ayırmaya da devam ediyorlar

   Bunu ise bize dayattıkları ülkemiz nüfusunu azaltmanın aksine  kendi nüfuslarını arttırma çabası içinde doğan bebeklerin  hem fiziki sağlığı, hem ruh sağlığı hem de dini ve milli eğitimleri içinde ayrı bütçeler ayırdılar.

   Emperyalistler bunu doğacak nesillerinin koruması  çalışması çerçevesinde ceninin ana rahmine düştüğü andan itibaren yani hamileliğin gerçekleştirilmesi, hamile kalanın sağlıklı bir bebek doğurabilmesi ve doğan bebeğinde canının hafızasının korunması içindir.

DOĞURGANLIĞINI KORUYAMAYAN RUSYA FEDERASYONUN NÜFUSU 35 YILDA 3.5 MİLYON AZALDI!!!

  Sovyetlerin dağıldığı 1991 yılında ki yüz ölçümü 17.098.246 km² olan, halen devam eden Ukrayna savaşı öncesi ve savaşta olan Rusya Federasyonu ilhak ettiği bölgelerle beraber yüz ölçümünü 17.234.135 km²'lik çıkardı.

 Bu Yüzölçümüyle Dünya'nın en geniş ülkesi olmasına rağmen nüfusu artmayan aksine 1991 yılında

148,4 milyon olan nüfusu aradan geçen 35 yılda  hiç artmadığı gibi 2024 verilerine göre nüfusunun yaklaşık olarak 3.5 milyon azalmasıyla 145.478.097’e geriledi.

 2011 deki genel nüfus sayımından sonra ülkemiz de yeni bir anayasa için yapılan çağrı için milletimizin mutlu istikbalini sağlayacak ana kanun için araştırma yaptığımda bu ülke genelinde 14000 yerleşim yerinin tamamen imansızlaştığının bilgisine ulaşmıştım.

 Günümüzde bu rakamın ulaştığı son durumu  tahmin etmek hiçte  zor olmasa gerek.!!!

    Rusya’da oluşan bu olumsuzluğun baş sebebi bu ülkenin SSCB döneminde teşvik edilen alkol başta olmak üzere neslin artmasını sağlayan birçok etkenin köreltilmesi ve bunun başında ise Komünist sistemde dinin ve dolayısıyla milli değerlerin de aynı şekilde yok edilmesiyle insanların laikliğin bizdeki onlarca yıl din düşmanlığı  militan anlayışıyla sekülerizim in de etkisiyle öz benliklerini yitirmeleridir.

BİRLİK VE DİRLİĞİMİZ İMANIYLA DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİ ÖĞRENİP YÜCELTEN GENÇLİKTE!

 Ülkemizde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yıllar önce gündeme getirildiğindi isimleri ve cisimleri bizim gibi olan fakat ruhlarını emperyalistlere satanlar tarafından gereksiz görüldü ,hatta küçümsendi.

Türkiye’nin istikbali her yönüyle yetişmiş genç nüfusun artmasında ,en azından gerilememesinde.!!!

 Nüfus artışının gerilememesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imkanlar nispetinde yeterli sayıda çocuk yapılması isteğinin haklılığı Rusya’nın gerileyen nüfusu en somut kanıttır.

   Bu somut gerçekle emperyalistlerin kendi ülkelerindeki nüfus artışını sağlamak için oluşturdukları maddi imkanların bizde de ülkemizin istikbali için sağlanmalı.

  Bunun için mutlaka devletimizin ekonomik gücünün artışına göre nüfus artışı için sağlanacak imkanın yükseltilmesinin yanında bu yeni nesillerin başta dijital olmak üzere ülkemizi akla gelen tüm ilim dallarında en iyi  seviyeye çıkartacak  teknik eğitimin verilmesi.

  Bu eğitimlerle birlikte dini ve milli değerlerimizin de öğretilerek akla gelen her türlü zararlıya karşı vücut sağlığı ile birlikte manevi artılarla da nesillerimize koruma zırhı sağlanmamalıdır.

    Ülkemiz nüfusunun azalmaması ve istikrarlı şekilde teknik tüm bilgilerle gençlerimizin donatılmasının yanında milli ve manevi değerlerle can ile ruh sağlığını da korunmasının yeni yapılacak anayasamızda da teminat altına alınması ve bunun için tüm maddi ve manevi imkanlarında peyde pey yükseltilmesi dileğiyle.

   Bugün milletçe kutlayacağımız Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.

    Rabbim yar e yardımcımız olsun.

 

 

  • Pazar 27.5 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.6 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Salı 30.8 ° / 18.1 ° Güneşli
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Aksaray

02.06.2024

  • İMSAK 03:28
  • GÜNEŞ 05:15
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 20:09
  • YATSI 21:48
Aksaray'da alkollü sürücüye 25 954 TL ceza kesildi Aksaray'da alkollü sürücüye 25 954 TL ceza kesildi
Aksaray'da alkollü sürücüye 25 954 TL ceza kesildi Aksaray'da alkollü sürücüye 25 954 TL ceza kesildi
BUGÜN AKSARAY’I 56 YIL YERYÜZÜNDEN SİLEN 2.PRANGANIN FİİLİ 91. KARA YILDÖNÜMÜ! BUGÜN AKSARAY’I 56 YIL YERYÜZÜNDEN SİLEN 2.PRANGANIN FİİLİ 91. KARA YILDÖNÜMÜ!
GÖKYÜZÜNDEKİ MİLLİ TAKIMIMIZ TÜRK YILDIZLARI AKSARAY SEMALARINDA GÖSTERİ UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRECEK GÖKYÜZÜNDEKİ MİLLİ TAKIMIMIZ TÜRK YILDIZLARI AKSARAY SEMALARINDA GÖSTERİ UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRECEK
AKSARAY BELEDİYESİ SİNEK VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI AKSARAY BELEDİYESİ SİNEK VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
Aksaray'da Motosiklet Hırsızı Yakalandı Aksaray'da Motosiklet Hırsızı Yakalandı
Sefer Alkan'ın acı günü Sefer Alkan'ın acı günü
ASÜ TÜR SAY 2024 ETKİNLİĞİ BAŞLADI ASÜ TÜR SAY 2024 ETKİNLİĞİ BAŞLADI
Aksaray’da Hakkında 22 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Uyuşturucu Taciri Yakalandı Aksaray’da Hakkında 22 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Uyuşturucu Taciri Yakalandı
FİZİKSEL HAREKETLİLİK HER YAŞTA ÖNEMLİ FİZİKSEL HAREKETLİLİK HER YAŞTA ÖNEMLİ
Fikret Dağ Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanlığına Yeniden Seçildi Fikret Dağ Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanlığına Yeniden Seçildi
Ortaköy OSB’de 25 yatırımcıya sanayi parseli tahsis edildi Ortaköy OSB’de 25 yatırımcıya sanayi parseli tahsis edildi
KURUMSAL AKREDİTASYON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR KURUMSAL AKREDİTASYON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 31 MAYIS EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 31 MAYIS
Aksaray'da Otomobil Park Halindeki araca Çarparak Şarampole Uçtu Aksaray'da Otomobil Park Halindeki araca Çarparak Şarampole Uçtu